Sport

DIRLJIV OPROŠTAJ OD ZVEZDE Beron: Beograd je moj dom

Američki košarkaš Bili Beron rekao je da mu je bila velika čast što je bio dio istorije Crvene zvezde, pošto se oprostio od kluba sa Malog Kalemegdana.

DIRLJIV OPROŠTAJ OD ZVEZDE Beron: Beograd je moj dom
FOTO: MATTEO BAZZI/EPA

On je u prethodne dvije godine branio boje “crveno-bijelih”, sa kojima je osvojio titule u ABA ligi i Superligi prošle sezone.

Iskusni plejmejker je bio jedan od najzaslužnijih za te uspjehe, a nedavno mu je istekao ugovor sa Zvezdom i bilo je izvjesno da se saradnja neće nastaviti, prenosi Sportklub.

View this post on Instagram

2 years ago to the day I signed a contract with @crvenazvezdakk and it’s been a pleasure to put on that jersey. Thank you for giving me the opportunity to take my career to another level. To all the fans, the support you have given the team and myself has been unlike anything I have ever experienced. Belgrade has become a place my family and I feel as comfortable in as we do our own home. It will be a place we will always come back to. To be apart of the history of the most successful club in the country is something you can’t put a price on. Thank you. Bilo mi je zadovoljstvo da predstavljam Crvenu zvezdu prethodne dve godine. Hvala vam što ste mi pružili priliku da odem korak više u svojoj karijeri. Svim fanovima želim da kažem da nikada nisam doživeo nešto kao što je podrška koju ste pružali timu i meni. Beograd je postao mesto gde se moja porodica i ja osećamo onako kako se osećamo u svom domu. Uvek ćemo mu se vraćati. Biti deo istorije najuspešnijeg kluba u zemlji je stvar koja nema cenu. Hvala Delije!

A post shared by Billy Baron (@billybaron_) on

Bilo mi je zadovoljstvo da predstavljam Crvenu zvezdu prethodne dvije godine. Hvala vam što ste mi pružili priliku da odem korak više u svojoj karijeri. Svim fanovima želim da kažem da nikada nisam doživio nešto kao što je podrška koju ste pružali timu i meni. Beograd je postao mjesto gdje se moja porodica i ja osjećamo onako kako se osjećamo u svom domu. Uvijek ćemo mu se vraćati. Biti dio istorije najuspješnijeg kluba u zemlji je stvar koja nema cenu. Hvala Delije!“, poručio je Beron putem Instagrama.