Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

DIRLJIV TRENUTAK IZ BOLNICE Pjevač Darko Lazić u zagrljaju TRUDNE VJERENICE

Zabava
Autor:

Foto: Instagram/Screenshot

Vjerenica Darka Lazića Marina Gagić zabilježila je intimni trenutak dok je bila u posjeti pjevaču.

Marina, koja je u drugom mjesecu trudnoće, svakodnevno obilazi Darka, a da se pjevač sve bolje osjeća dokazuje i fotografija koju je Gagićeva objavila na Instagramu.

Darko i njegova vjerenica pozirali su zagrljeni. Za razliku od pjevača koji je ozbiljan, Marina ima osmijeh na licu.

– Moj život – kratko je poručila buduća mama.

Podsjećanja radi, prvu Darkovu fotografiju iz bolnice objavila je njegova majka Branka na Aranđelovdan, kada je pjevač čestitao slavu.

Prije nekoliko dana Lazić i njegova vjerenica obradovali su svoje najbliže kada su saopštili da će postati roditelji sljedeće godine.

Darko Lazić oporavlja se u bolnici od 23. oktobra, kada je doživio tešku saobraćajnu nezgodu i zadobio tjelesne povrede opasne po život. Policija je utvrdila da pjevač nije zaspao za volanom, već da je išao brzinom od 150 kilometara na sat. Darko je tri sata poslije nesreće imao više od 1,39 promila alkohola u krvi.

Prvi put je operisan dva dana nakon udesa, 25. oktobra, kada mu je izvađena sljezina i zaustavljeno unutrašnje krvarenje.

Sljedeću intervenciju je imao 7. novembra, kada su mu operisali butnu kost i ugradili protezu u kuk. Iako još uvijek ne može samostalno da stoji, ljekari svakodnevno vježbaju sa Darkom i uskoro bi trebalo da sa intenzivne njege bude prebačen u apartman KBC Zemun, piše Blic.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO