Zabava

"Đani može 3 dana da vuče crte" Pjevač otkrio ko sa estrade na nastupima KRADE BAKIŠ, a ova pjevačica SLJUŠTI FLAŠU za pola sata

Acko Nezirović, za kojeg se priča da je jedan od najvećih tezgaroša po Evropi, otkrio je jednom prilikom neke navodne intrige iz svijeta estrade, a otvoreno je pričao i o odnosu sa kolegama pjevačima.

Đani Trajković
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGEIR

Acko je svojevremeno pjevao i na vašarima, pod šatorima, a jednom prilikom je priznao da je bilo raznih situacija u kojima ni sam nije odolevao porocima.

Prije 10 godina probao sam i drogu i vidio da nije loše. Ovi pjevači što kažu da nisu, svi lažu. Uvijek sam se trudio da budem umeren, nisam pravio ekscese, a kasnije sam shvatio da taj kokain ništa ne valja – priznao je Acko, pa nastavio:

Pročitajte još

– Jednom sam sa Nadom Topčagić radio Novu godinu u Beču, ona voli da pije, a muž Zlaja joj ne da. Mi idemo po sali i pjevamo, a gosti samo kite. Nada ni ne pita, nego pije tuđe piće sa svakog stola, šta dohvati ona iskapi. I samo viče: “Ajmo, rukice gore, nogice gore”. Ma, ona mrtva pijana, a njen muž Zlatko ljut na mene što sam joj dozvolio. Pa, kao da ja mogu da joj branim. A muzičari mi sve vrijeme govore: “Gledaj samo da ne ukrade bakšiš”, pošto je ona to stalno radila. Tada je samo Nada cirkala, a sada su pjevačice gore od pjevača. Bio sam nedavno kod Katarine Grujić na slavi, ona je sljuštila flašu za pola sata – navodi Acko Nezirović.

Katarina Grujić
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ / RINGIER

Što se tiče bakšiša, koji se u to vrijeme samo slivao u njegove džepove, Acko je otkrio i koga od kolega (u to vrijeme) smatra “najnepoštenijim”, a koga “najizdržljivijim”, piše Svet.

Radiša Trajković Đani
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RINGIER

– Manje je onih poštenih, ovih što kradu ima koliko hoćeš. Mirko Kodić bio je najpoznatiji po krađi bakšiša, znao je da ga mazne da niko ne primijeti. Đani je izmislio krađu bakšiša, on je silne pare uzeo, jer ništa ne dijeli. Nas dvojica umjeli smo da zaspimo za stolom na svadbama, Đani je nenormalno izdržljiv. Taj može tri dana bez prestanka da jede, pije i vuče crte. To je jedna pozitivna budala i mnogo dobar lik. Lud je kao struja – tvrdi Acko Nezirović.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu