Svijet

KRVAVU SCENU SNIMIO PROLAZNIK Djeca gledala kako je otac preklao majku (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Žena, čiji identitet nije saopšten, brutalno je ubijena u srijedu na putu u gradu Satka u regionu Čeljabinska. Nju je, naočigled ćerkica koje imaju 2 i 4 godine, nožem iskasapio suprug nakon svađe.

KRVAVU SCENU SNIMIO PROLAZNIK Djeca gledala kako je otac preklao majku (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
FOTO : МИХЕИ ЛЕХОВ/ YOU TUBE/ SCREENSHOT

Kako prenose lokalni mediji, porodica se nalazila u vozilu kada je otpočela svađa između supružnika. U jednom trenutku, muškarac se parkirao kraj puta i nastavio raspravu. Potom je izvukao nož, i naočigled djevojčica, koje su sjedele na zadnjem sjedištu, zadao prvi ubod njihovoj majci.

Žena je tada, kako se sumnja, otvorila vrata i pobjegla iz vozila, ali je suprug pojurio za njom i nastavio da je ubada sve dok nije pala u travu nekoliko metara od vozila. Tada joj je zadao još nekoliko uboda.

Krvavu scenu snimio je čovjek koji je prolazio tuda automobilom. On je naglo zaustavio vozilo kad je vidio krv i istrčao sa telefonom koji snima urlajući na muškarca.

Šta radiš to? Šta radiš? – čuje se glas uznemirenog muškarca.

Ubica na to nije odgovorio, već je samo ustao od tijela, obrisao nož i bacio ga u travu i krenuo ka kolima iz kojih se čuo plač djece.

Policija je ubrzo stigla na mjesto događaja, a ubica se nije opirao hapšenju. Klečao je kraj ženinog tijela dok mu nisu stavili lisice na ruke.

Djevojčice su preuzele radnice Centra za socijalni rad i odvele kod bake, majke ubijene žene, prenosi Telegraf.