Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

DJEČAK (4) SVJEDOČIO UŽASU Kćerka odsjekla majci glavu i bacila je pred KOMŠIJINA VRATA

Svijet
Autor:

Foto: Twitter/screenshot

Žena u Australiji koja je navodno odrubila glavu svojoj mami te bacila odsječenu glavu na stazu ispred komšijinih vrata optužena je za ubistvo i u bolnici će procijeniti njeno stanje.

Naime, tvrdi se da je 25-godišnja Džesika Kamileri  u subotu kasno naveče ubila svoju 57-godišnju majku Ritu u kuhinji u njihovoj kući u Sidneju dok je Rita čuvala unuka, piše Mirror.

Policija je potvrdila da je četvorogodišnjak svjedočio užasnom prizoru i da je odveden u bolnicu s povredom glave. U ovom gnjusnom činu, navodno je Džesika upotrijebila veći broj noževa kako bi ubila majku i odrubila joj glavu. Policija je takođe saopštila da krvava scena izgledala nezamislivo grozno te da je Rita ubijena u kuhinji kuće u kojoj su obje žene živjele.

Boluje od bipolarnog poremećaja?

Raskomadano tijelo policija je pronašla u kuhinji. Pojavivši se putem video linka na sudu Džesika je rekla kako joj je potrebna pomoć ljekara, saopštio je ABC News.

– Ne mogu pomicati prste zbog incidenta. Moje cijelo tijelo je u agoniji. Nisam u stanju doći u zatvor dok se ne očistim. Čak se nisam mogla ni oprati pod tušem da bih oprala svu krv – rekla je.

Džesika je poslana u bolnicu Nepean na medicinsku procjenu, nakon što je rekla sudiji da boluje od graničnog autizma, bipolarnog poremećaja i tjeskobe, prenosi net.hr.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO