Zabava

“DJECU JE ODVEO NA MUČKI NAČIN” Ispovijest Tanjine majke o porodici i životu njene kćerke

Pjevačica Tanja Savić mjesecima vodi borbu da vrati djecu u Srbiju, a njena majka Živana Savić iznijela je do sada javnosti nepoznate detalje odnosa njene kćerke i zeta.

“DJECU JE ODVEO NA MUČKI NAČIN” Ispovijest Tanjine majke o porodici i životu njene kćerke
FOTO: MAGAZIN IN/SCREENSHOT

Ne pamtim kad sam Dušana vidjela posljednji put. Možda prije Vaskrsa. Tada je trebalo da djeca dođu kod nas, ali je on rekao da imaju temperaturu, a zapravo je stavio toplomjer u vrelu vodu. Tanja to zna jer je toplomjer pokazivao da imaju temperaturu 50, što je nemoguće – rekla je Tanjina majka u potresnoj ispovijesti u emisiji Glamur.

Živana je potvrdila pisanje medija da je Dušan išao na liječenje, ali da se nije izliječio, te je istakla da ne zna kako djeca mogu da budu kod njega, jer je on, kako je rekla, narkoman.

FOTO: M. ILIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: M. ILIĆ/RAS SRBIJA

– Dušan je odveo na mučki način djecu. Nismo ni znali. Tanja nikad nije nama htjela ništa da priča, da nam je rekla na vijeme sve bi bilo drugačije – rekla je Živana.

Dodala je da je on je prvih godinu dana bio kod njih.

– On se mazao na hljeb. On je samo volio da pije, a ja sam čula da se drogirao, išao je na liječenje. Liječenje nije uspjelo, a nije se izliječio. Kako djeca mogu kod njega da budu kad je on narkoman i pijanica, ne znam. Napije se ne zna gdje je, a djeca mala kako će. Kada su otišli Tanja nije dva dana znala gdje su djeca, mislila je da su tu negdje u Srbiji, u Sremskoj Mitrovici – zaključila je Tanjina majka, piše Blic.

Prihvati notifikacije