Svijet

Djevojčica odlutala od kuće, majka zvala policiju i vrištala: Pokrenuta opsežna potraga, a onda su ugledali prizor koji SLAMA SRCA

Tijelo djevojčice koja je odlutala iz kuće u kojoj je boravila njena porodica pronađeno je u kanalu.

Dječak se ljulja
FOTO: GORAN ŠURLAN/RINGIER

Šerif okruga je u objavi na Fejsbuku saopštio da je za četverogodišnjom Evelin Gir pokrenuta velika potraga u kojoj su učestvovali avioni i psi tragači.

Potraga je započela nakon što je njena majka uočila da su ulazna vrata kuće u Port Šarlotu na Floridi otvorena.

Pročitajte još

– Vrišti, govori da je njena četvorogodišnja kćerka nestala. Našla je svoja ulazna vrata širom otvorena – govori dispečer u zvučnom zapisu poziva koji je objavila šerifova kancelarija, piše CNN.

Ovo se ne događa -čuje se kako majka govori u jednom trenutku tokom poziva. Šerifov kancelarija je saopštila da je dijete na sebi imalo samo pelenu. Porodica je boravila u toj kući nakon što su morali da napuste svoj raniji dom zbog uragana. Evelin je imala autizam.

– Slomljenog srca potvrđujemo da je tijelo Evelin Gir (4) otkriveno u kanalu iza kuće u kojem je porodica boravila – rekli su iz šerifove kancelarije. Komisija za očuvanje riba i divljih životinja Floride pronašla je tijelo devojčice dok je tragala brodom, navodi se u saopštenju, piše Indeks.

Baka djevojčice Tina Kolman pokrenula je GoFundMe kampanju kako bi prikupila novac za troškove sahrane.

– Danas smo izgubili našu najdragoceniju sjajnu zvijezdu i teška srca otvaram ovaj račun. Oprostite mi jer stvarno nemam riječi – napisala je Kolman.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije