Hronika

Djevojčica PREMINULA SEDAM DANA NAKON saobraćajne nesreće u kojoj joj je STRADAO BRAT

Poslije nedjelju dana borbe, osmogodišnja Natalija Stojković iz Velike Plane izgubila je bitku i preminula je od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginuo i njen tri godine stariji brat Veljko.

Djevojčica PREMINULA SEDAM DANA NAKON saobraćajne nesreće u kojoj joj je STRADAO BRAT
Foto: FOTO: IVANA ANĐELKOVIĆ / RAS SRBIJA

Djevojčica je teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd Niš, kod Velike Plane, 17. jula, kada je “ford ka” kojim je upravljao njen i Veljkov djed, Aleksandar Stojković (61) udario u kamion u zaustavnoj traci. Tom prilikom, Veljko je zadobio povrede od kojih je odmah preminuo, dok su njegovi sestra i djed prevezeni u Beograd na liječenje.

Natalija je zadobila frakturu lobanje i odmah je prevezena na liječenje u Univerzitetsku dječju bolnicu u Beogradu. Od prijema u medicinsku ustanovu ljekari nisu željeli da daju bilo kakve prognoze o daljem toku liječenja. Ipak, dva dana poslije nesreće, djevojčici se za nijansu popravilo zdravstveno stanje, što je ulilo nadu svim ljudima koji su djevojčicu voljeli da će se možda oporaviti. To poboljšanje je nažalost bilo kratkotrajno i djevojčica je uprkos naporima ljekara preminula u srijedu uveče, nedjelju dana posle nesreće.