Svijet

DJEVOJKA (25) IMA MASTILO ČAK I U OČIMA Ne postoji dio tijela koji nije istetovirala, a evo kako je prije izgledala (FOTO)

Potrošila 50.000 dolara na gotovo 600 tetovaža, među kojima je i ubrizgavanje plavog mastila u oči zbog kog je bila slijepa tri nedjelje.

DJEVOJKA (25) IMA MASTILO ČAK I U OČIMA Ne postoji dio tijela koji nije istetovirala, a evo kako je prije izgledala (FOTO)
FOTO: INSTAGRAM, BLUE EYES WHITE DRAGON/SCREENSHOT

Još 70.000 dolara potrošila je na ostale modifikacije poput rezanja jezika, povećanja grudi, ubrizgavanja filera u obraze i usne, umetanja šiljatih implantanata u uši i brazilskog podizanja zadnjice.

Amber Luk (25) iz Novog Velsa u Australiji, započela je sa tetoviranjem i pirsinzima kada je imala samo 14 godina, nakon što je počela da osjeća prve simptome depresije.

Sa 16 godina je već imala veliki broj bizarnih modifikacija na tijelu, da bi sa 20 riješila da je nije briga šta će ljudi misliti o njoj, i do danas je na sve što je radila na sebi potrošila čitavih 120.000 dolara.

Kako je rekla, sebe opisuje kao plavooku bijelu djevojku zmaja, a fanovi su se oduševili i njenom prirodnom lijepotom kada je postavila fotografije prije svih korekcija koje je uradila, prenosi Blic.

– Bez tetovaža i imam samo dermalne pirsinge. Bila sam depresivna, suicidna i ukratko – živi mrtvac. Mrzila sam sebe većinu vremena, ta mržnja je bila duboka i mučila me je. Sad kad sam se totalno transformisala u nekog na kog sam ponosna, jaka sam žena koja zna šta želi i ko je – napisala je ona ispod fotografija.

Otkrila je da joj se prije svega nije sviđalo kako izgleda, te i da je nije briga kako će izgledati kada ostari.

– Djelovala sam sebi obično, mrzila sam svoj izgled. To nisam bila ja, bio je to dosadni izgled. Ne bojim se kako ću da izgledam kad ostarim, jasno mi je da niko neće izgledati predobro sa 70 godina – navela je ona na kraju.