Sudbine

DJEVOJKA ČELIČNE SNAGE I VOLJE Dejana je rođena bez ruku, zbog ovog treba da bude primjer svima

Dejana Bačko (28), djevojka rođena bez ruku, objavila je video na kome prikazuje kako prvi put u životu sama sprema ručak, a zatim je poslala jaku poruku svim ženama.

DJEVOJKA ČELIČNE SNAGE I VOLJE Dejana je rođena bez ruku, zbog ovog treba da bude primjer svima
FOTO: DEVOJKA_SA_KRILIMA/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Djevojka čelične snage i volje, Dejana Bačko, ne prestaje da oduševljava javnost svojim motivišućim sadržajem koji redovno objavljuje na svom Instagram profilu.

Iako je rođena bez ruku, Dejana prevazilazi sve poteškoće sa kojima se suočava, te dokazuje da ima nesalomiv duh i da za nju ne postoji nemoguće.

U prilog tome govori snažna objava na njenom Instagram profilu kojom je oduševila mnoge, a poruka koju je njom prenijela je prejaka.

Naime, Dejana je objavila snimak na kome je pokazala kako prvi put u svom životu sama sprema ručak – pastu sa piletinom, a ispod nje je napisala:

– Pravim ručak bez ruku. Prvi put pravim sama ručak. Svim ženama pošaljite ovaj video jer ako ja mogu, može svako.

Brojni kometari ispod fotografije pružali su podršku predivnoj i hrabroj Dejani, pišući da je odlična kuvarica i da je ručak sigurno ukusan.

– Svaka cast Deki. Dala si primjer svim ženama i iz dana u dan daješ primjer svim ljudima. Ti si anđeo. Neke žene ne znaju ni rukama ovako da naprave ručak. Ovo treba svijet da vidi – stoji u komentarima, piše Telegraf.

Drugi su pak pisali da bi “ovaj video trebalo da stigne do svih onih žena koji kukaju i izbjegavaju da kuvaju, jer je potrebno samo malo volje i angažovanja da bi im život bio ljepši”.