Zabava

ĐOGANI BIJESAN Silvija isprozivala sve koji zgrću novac u rijalitiju

Kćerka Slađe Delibašić i Đoleta Đoganija, Silvija, nedavno je istakla da je ponosna što je sama zaradila novac poštenim radom za pokretanje muzičke karijere, a ne u rijaliti šou-programima.

ĐOGANI BIJESAN Silvija isprozivala sve koji zgrću novac u rijalitiju
FOTO: RAS SRBIJA

Ova izjava je izazvala bes u Gagiju Đoganiju.

– Ničije ime nisam izgovorila, a svako bira put kojim želi da ide i način na koji to radi. Sa ostatkom familije niti pijemo kafe niti idemo na ručkove, djeca nam se ne druže, svako živi svoj život – istakla je njena majka Slađa Delibašić.

FOTO: A. BAČLIJA/RAS SRBIJA
FOTO: A. BAČLIJA/RAS SRBIJA

– Rijaliti sam spomenula kao dio svakodnevice, da svi redom ulaze da bi na lakši način zaradili novac. Ponosna sam na to što je moja kćerka poštenim radom u vrtiću tri godine štedila novac za spotove i pjesme – dodala je Slađa.

– Đole i ja joj nismo pomogli finansijski, to je bila njena odluka, a obje smo imale ponude da uđemo u rijaliti, ali nas to ne zanima – dodala je Slađa, a na ove riječi je burno reagovao Gagi Đogani, koji se osjetio prozvanim.

FOTO: GAGIIDJOGANI/INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: GAGIIDJOGANI/INSTAGRAM/SCREENSHOT

– Ne znam šta je time htjela da kaže. Da smo mi kičerica ili da nismo zaslužili novac koji smo zaradili? Je l’ to što novac stičemo preko rijalitija nije časno, legalno ili manje pošteno? – zapitao se Đogani.

– Ili su ljudi u rijalitiju manje vrijedni? Ja poštujem svu bratovljevu djecu i ne znam čemu ta Slađina izjava, možda joj nije bio dan. Svako ko je bio u rijalitiju zna da je to krvav posao, 24 sata pred kamerama, život na tacni – zaključio je denser za Pink.