Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Đokić: Podrška Viškoviću za uvođenje više odgovornosti u rad Vlade

Politika
Autor:

Foto Srna

Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić rekao je da je ova partija podržala orijentaciju mandatara za sastav nove vlade Republike Srpske Radovana Viškovića da se uvede više odgovornosti i profesionalizma u rad cjelokupnog institucionalnog sistema Srpske.

-Predložili smo neke ideje i jasno smo stavili do znanja da ćemo i u budućnosti biti veoma konstruktivna partija koja će predlagati najbolja rješenja – rekao je Đokić novinarima u Banjaluci nakon konsultacija Viškovića sa delegacijom SP-a.

Prema njegovim riječima, na taj način mogu se očekivati novi veliki rezultati u kraćem perodu, ali i u naredne četiri godine.

-Razgovarano je o opštem konceptu, odnosno kako mandatar vidi budući rad Vlade Srpske, na kojim principima bi trebalo da bude ustrojena i šta očekuje od političkih stranaka koje će biti njen dio u narednom mandatu – rekao je Đokić.

On kaže da je ova partija dio koalicije i da ima stabilan pristup i dugogodišnju veoma uspješnu saradnju koja je dala opšte rezultate na osnovu kojih je ostvarena pobjeda na izborima u Srpskoj i u značajnom dijelu i na nivou BiH.

Višković je prethodno konsultacije obavio i sa predstavnicima SNSD-a, DNS-a, NDP-a i Ujedinjene Srpske.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO