Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“ĐOKOVIĆ JE NAJVEĆI SVIH VREMENA” Bolitijeri objasnio zašto su Federer i Nadal IZA NOVAKA!

Sport
Autor:

FOTO: FERNANDO VILLAR/EPA

Poznati teniski stručnjak Nik Bolitijeri, kroz čije ruke su prošli mnogo šampioni, smatra da je Novak Đoković najvei igrač svih vremena.

Bolitijeri je tokom godina trenirao i stvorio veliki broj legendi poput Andrea Agasija, Džima Kurijera, Monike Seleš, Meri Pirs, Marije Šarapove, Jelene Janković…

– Novak Đoković se kreće dobro, uspjeva da se izvuče iz teških pozicija, odlično servira i veoma je inteligentan u polju. On je najbolji i sjajno je opet vidjeti ga na vrhuncu igre. Ono što čovjeka čini šampionom je da pobjeđuje čak i kad ne želi da bude na vrhu – kaže Bolitijeri koji očigledno smatra da taj kvalitet nedostaje Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu.

Foto: GEORG HOCHMUTH/EPA

Amerikanac, koji je u julu napunio 88 godina, takođe veruje da je Serena Vilijams najbolja igračica do sada.

– Kod djevojaka je to Serena Vilijams. Imao sam tu sreću da radim sa mnogima, ali Serena je posebna klasa. Njen stil igre je drugačiji. Ona igra tako kao da kaže, napašću te od prvog poena. Sada ima ćerkicu i nije u najboljoj formi da bi mogla da udara lopticu jako kao nekad. Nadam se da će naći put, ali ta sećanja, kada sam uz njihovog oca Ričarda, radio sa Serenom i Venus, to je bilo nešto predivno – zaključio je Bolitijeri.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO