Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ĐOKOVIĆ POKAZAO U NEBO, PA PORUČIO “Prolazim kroz različite emocije” (VIDEO)

Sport
Autor:

Foto: Ali Haider/EPA

Ponovo bez izgubljenog seta, Novak Đoković je ekspresno stigao do polufinala Dubaija, nakon čega se nije u potpunosti saglasio sa moderatorom da je trenutno u najboljoj formi u karijeri, prenosi Blic.

A par momenata prije nego što je dao pobjedničku izjavu na terenu, trijumf je Đoković proslavio pokazivanjem ka nebu, nakon čega je ruku spustio na srce.

– Ne znam da li je baš ovo moj najbolji tenis u karijeri, ali se svakako osjećam odlično i igram dobro. Bolji su mi večernji termini jer su drugačiji uslovi. Ovih dana je u Dubaiju bilo vjetrovito što je štetilo i servisu i udarcima. Imao sam težak meč s Karenom i siguran sam da on može mnogo bolje od ovoga što je prikazao u četvrtfinalu. Ja sam bio veoma solidan – skroman je bio najbolji teniser svijeta.

Moderator nije mogao da ne prokomentariše sjajnu podršku koju je ponovo imao Đoković.

– I nastaviće tako navijači – kratko je uz osmjeh rekao Srbin.

Uslijedilo je pitanje da li u ovako dominantnim mečevima Đoković uživa ili je sve vreme fokusiran.

– Pokušavam da uradim ono što je posebno da stignem do pobjede i fokusiran sam, imam plan igre kog se držim, ali isto i vrijeme za uživanje u ovom velikom takmičenju. Volim što sam u Dubaiju – naveo je on.

Da li boravak u Emiratima utiče na mirnoću srpskog tenisera?

– Nisam baš uvijek miran na terenu, prolazim kroz različite emocije tokom meča i nekada ste sposobni da ih izdržite, a nekada ne. Najvažnije je da budete svjesni važnosti, mentalnog i emocijalnog rada, i da jednako dobro udarate forhend i bekhend. Kada je igra na ovom nivou, uglavnom sam miran – zaključio je Novak.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO