Gradovi

ĐUREVIĆ ZA NAČELNIKA VIŠEGRADA Kandidata SNSD podržali DNS, SP i Ujedinjena Srpska

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Višegrad Pero Petrović rekao je da koalicija SNSD-DNS-SP-Ujedinjena Srpska nastavlja saradnju kroz podršku kandidaturi Mladena Đurevića za načelnika na predstojećim izborima.

ĐUREVIĆ ZA NAČELNIKA VIŠEGRADA Kandidata SNSD podržali DNS, SP i  Ujedinjena Srpska
FOTO: SRNA

Nadam se da će ovaj izborni ciklus proteći u korektnoj atmosferi i da ćemo poslije izbora zajednički formirati vlast – istakao je Petrović, nakon sastanka predstavnika koalicionih stranaka.

Predsjednik Opštinskog odbora DNS-a Mladenko Tasić rekao je da se Đurević u proteklom mandatu pokazao kao čovjek koji ima veliku volju i energiju da uradi više za Višegrad.

– Upravo zbog toga ćemo Đureviću i ovaj put dati podršku kao kandidatu za načelnika. Nadamo se da ćemo ostvariti sve zajedničke ideje i Višegrad učiniti još boljim mjestom za život – naglasio je Tasić.

Predsjednik Opštinskog odbora SP-a Višegrad Željko Ševrt istakao je da ova partija daje punu podršku kandidatu SNSD-a Mladenu Đureviću na predstojećim izborima.

– Ne sumnjamo da ćemo zajedno sa koalicionim partnerima napraviti dobar rezultat na sljedećim izborima i ostvariti ubjedljivu pobjedu – naveo je Ševrt.

Predsjednik Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske Višegrad Jasna Dujmušić Vidaković rekla je da je ova partija od svog osnivanja u ovoj lokalnoj zajednici podržavala aktuelnu vlast i načelnika Đurevića.

– Osnovani smo kao podrška SNSD-u i zajedničoj koaliciji, a bićemo tu i u narednom periodu za sve što načelnik bude predložio i realizovao. Uz našu maksmimalnu podršku, želimo mu svu sreću na predstojećim izborima – istakla je Vidakovićeva.

Kandidat za načelnika opštine Višegrad Mladen Đurević zahvalio je predsjednicima koalicionih stranaka za pruženu podršku, te izrazio zadovoljstvo što je ispred kolacije koja opstaje dugi niz godina.

– Vjerujem da ćemo zajedničkim trudom i radom, kao što je bilo i do sada, ostvariti ubjedljivu pobjedu i da će ove četiri političke partije formirati skupštinsku većinu. Otvoreni smo i za druge partije i nezavisne kandidate koji se odluče da zajednički učestvujemo u izbornoj kampanji, a i poslije izbora da učestvuju u vladajućoj koaliciji – istakao je Đurević, koji je i načelnik ove opštine.

On je podsjetio da je u prethodnom mandatu u Višegradu realizovan veliki broj projekata.

– Vjerujem da ćemo sredstvima Vlade Srpske i sopstvenim resursima nastaviti da uređujemo naš Višegrad kako bi mladi ostajali ovdje i tu formirali svoje porodice. Višegrad je dobra i lijepa opština, a pozivam sve ljude koji vjeruju u našu koaliciju da nam daju podršku koju ćemo opravdati u narednom period – rekao je Đurević.