Politika

DNS o prelasku Gligorića u SP "Preletač, kao karakterna osobina"

Nakon vijesti da je Slavko Gligorić, samostalni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, danas odlučio da “pojača” redove Socijalističke partije, saopštenjem za javnost oglasio se DNS, stranka sa čije je liste Gligorić svojevremeno ušao u poslaničke klupe.

DNS o prelasku Gligorića u SP "Preletač, kao karakterna osobina"
FOTO: GORAN ŠURLAN/RAS SRBIJA

Da je naša politička scena postala mala bara puna preletača koji mijenjaju stavove za večeru to smo znali, a evo, Slavko Gligorić pokazuje da je moguće biti papak na kvadrat i mijenjati stranke češće nego čarape, saopšteno je iz DNS.

– Nekadašnji potpredsjednik DNS, predsjednik Glavnog odbora ove stranke i čovjek koji je zahvaljujući mjestu na njihovoj listi osvojio poslanički mandat, pokazuje da je moguće u godinu i po dana čak dva puta ispasti papak. Gligorić je izgleda bio “gadljiv” na gubitak privilegija iz vlasti i po prelasku DNS u opoziciju on je u martu prošle godine prešao u NPS Darka Banjca, još jednog preletača – navode iz DNS.

Pročitajte još

– Očigledno za njegove apetite ni to nije bilo dovoljno pa se u ovom prelaznom roku odlučio za još jedan transfer – u SP Petra Đokića. Ne zna se kakva je ponuda u pitanju i čime će sad Gligorić opravdati ovu promjenu, ali se sa pravom možemo zapitati da možda prelijetanje nije samo stvar odluke, već karakterna osobina – poručuju iz DNS.

Prihvati notifikacije