Zabava

"DOBIĆE TUŽBU" Nakon što je Vuk Mob iznio detalje odnosa sa Kijom, oglasila se pjevačica

Nakon što je reper Vuk Mob iznio detalje intimnog odsnosa sa pjevačicom Kristinom Kijom Kockar, kao i iz njenog privatnog života u periodu kada su se viđali, oglasila se Kija.

"DOBIĆE TUŽBU" Nakon što je Vuk Mob iznio detalje odnosa sa Kijom, oglasila se pjevačica
FOTO: VLADIMIR ŽIVOJINOVIĆ/RAS SRBIJA

Reper je do detalja ispričao kako je izgledalo njihovo druženje, a rekao je i da se Kija viđala u isto vrijeme sa njim, Slobom Radanovićem i Stefanom Karićem.

– Šta se desilo, desilo se, neću da uljepšavam priču. Bio sam ološ dok nisam upoznao vjerenicu. Kija se sa mnom, sa Stefanom Karićem i Slobom viđala u isto vrijeme, nije ništa bolja od mene. Što se tiče Sanje, ona je kao list na vjetru. Rekla je da sam isfrustriran jer nisam mogao da je je*em. Ja sam nju mogao da je*em – rekao je on.

FOTO: FOO: IAMVUKMOB/INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: FOO: IAMVUKMOB/INSTAGRAM/SCREENSHOT

– Dobiće tužbu, to je moj jedini komentar – povodom Vukovih tvrdnji poručila je Kija za Pink.rs.

Podsjećamo, kada je reper ispričao navedeno – Sanja Stanković otkrila je šta joj se Kija povjerila i rekla o odnosu sa Vukom.

– Kija mi je rekla da je plakao za njom. Da se povjerio Kiji što niko neće da bude javno u vezi sa njim, jer ih je sramota da se pojavljuju javno sa njim. Kija je rekla da kada bude željela da da reklamu za ovog dečka, da to treba da bude dobro plaćeno. Molio ju je da dolazi kod njega u apartman i da se viđaju – rekla je Sanja.