Sudbine

(VIDEO) "DOBILA SAM BLAGOSLOV, ŽIVOT IMA DRUGU DIMENZIJU" Tiktokerka, majka 3 djece, živjela je u manastiru na Kosovu

Popularna tiktokerka, influenserka i modna kreatorka, Mama Sinjorina, žena koja pobija sve tabue i živi, prije izvjesnog vremena živjela je nekoliko dana u manastiru na Kosovu i Metohiji, monaški život.

Mama Sinjorina u manastiru
FOTO: MAMA SINJORINA/INSTAGRAM

Majka je troje djece, živi život punim plućima, ali je pored svega i te kako privržena vjeri, zbog čega je donijela odluku da prije izvjesnog vremena neki određeni period provede u manastiru.

Ona je snimila i video, u kojem je podijelila svoje iskustvo i otkrila kako se osjećala “dok je živjela kao monahinja”, za šta je, dobila i blagoslov.

Naime, oko velikog hršćanskog praznika, popularna Mama Sinjorina je provela tačno 12 dana u manastiru Pećka patrjaršija.

– Provela sam 12 dana u manastiru Pećka patrijaršija i živjela sam monaškim životom – započela je ona.

Kako je dalje navela, za sve ovo dobila je blagoslov i tokom tih dana obavljala je posao koji obavljaju i monahinje.

– Imala sam veliku želju za tim i dobila sam blagoslov da budem baš u tom manastiru. Imala sam sreću da budem na velike praznike… Živjela sam u sestrinstvu, imala svoje poslušanje, i naravno radila sve što rade monahinje. Život u manastiru ima drugu dimenziju, tamo su i vrijeme i prostor drugačiji nego u spoljnom svijetu.

Ovo je izdvojila kao najdragocjenije iskustvo u svom životu.

– Dani u manastiru su bili najposebniji i najdragocjenije iskustvo u mom životu. Sestrinstvo manastira je moja druga porodica, a Pećka patrijaršija moja druga kuća. Kosovo je srce Srbije – zaključila je ona.

Bonus video

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu