Zabava

“DOBILA SAM POMOĆ, ALI TO NIJE DOVOLJNO” Mina Kostić progovorila o teškoj situaciji u kojoj se našla zbog pandemije

Pjevačica Mina Kostić kao i mnoge njene kolege našla se u nezavidnoj finansijskoj situaciji zbog pandemije korona virusa, s obzirom na to da ne nastupaju već duže vreme.

“DOBILA SAM POMOĆ, ALI TO NIJE DOVOLJNO” Mina Kostić progovorila o teškoj situaciji u kojoj se našla zbog pandemije
FOTO: PINKTELEVIZIJA/YOUTUBE SCREENSHOT

Naime, Kostićeva je u nekoliko navrata pričala kako joj kriza na estradi teško pada, ali je u međuvremenu dobila i finansijsku pomoć od države.

– Kada ne radim i nemam primanja, a moram da plaćam račune, ne mogu da se ne brinem. Samo mi je infostan 7.000 dinara. Ja nemam odakle da plaćam račune. Ovo mi se prvi put dešava u životu, bre, da ostanem bez para. Ja jesam kao samostalni umjetnik dobila od države pomoć za tri mjeseca, ali, ljudi, pa šta je to 90.000 dinara. Svi polemišu o tome, kao da je to ne znam šta. Okej, hvala im, ali šta sad. Pa, nisam milione dobila, pa da mogu godinama da živim od tih para. Znam da ima ljudi koji stvarno žive na ivici egzistencije, ali teško je svima sada – dodala je Mina.

Pjevačica je ovom prilikom otkrila i odakle ima primanja koja joj pomažu da plati troškove koje ima, piše Telegraf.

– Uzdam se u Boga i to je to. Imam primanja sa Jutjuba, pa sa tim parama pokrivam sve. Malo imam i novca od ranije koji sam sačuvala od nastupa, tako da sve to nekako racionalno raspoređujem i trošim. Meni i kćerki ne treba mnogo za hranu, ali računi me ubiše. Nećemo umrijeti od gladi, na kraju krajeva, ima hljeba i vode – zaključila je pjevačica.