Sport

DOBITAK MLADI IGRAČI Bajić: Ekipa je i dalje u grču

Igokea je došla do prvih bodova u novoj sezoni. Aleksandrovčani su rutinski savladali Primorsku a već u srijedu im slijedi novi duel protiv predstavnika Slovenije, ovaj put Krke u Novom Mestu.

DOBITAK MLADI IGRAČI Bajić: Ekipa je i dalje u grču
FOTO: FIBA LIGA ŠAMPIONA

Trener Dragan Bajić je istakao neke dobre i loše stvari u igri njegovog tima.

-Prva pobjeda ove sezone. Sigurno da smo kvalitetniji i bolji od Primorske uz ove sve njihove probleme. Brine me što smo opet 14 dana bili bez utakmice što se osjetilo. Ekipa i dalje igra u grču, nismo i dalje rastrčani. Napad ne fukcioniše onako kako bih želio, takođe u odbrani ispadamo u igri jedan na jedan što moramo da popravimo ako želimo bolje – naveo je Bajić

On je istakao da igrači koji su “preležali” koronu i dalje osjećaju posljedice.

-Iskoristio sam priliku da rasterim igrače, vidi se to po minutaži. Ovi igrači koji su bili bolesni se polako vraćaju. Zabrinjavajuće za mene je u kakvom su stanju. Svi koji su preležali koronu ne osjećaju svoje tijelo u potpunosti i kroz razgovor sa njima vidim da nisu u dobroj situaciju. Kroz treninge i utakmice pokušavam da ih vraćam u formu da mogu da igraju utakmice. Ono što me raduje su mladi momci. Talić, Ilić i Kondić su dobili zapaženu minutažu i pokazali su da akademija Igokee radi dobro i da iz nje dolaze igrači koji će imati svoju ulogu u timu. Talić i Ilić već imaju zapažene minute, sad je i Kondić i to je najveća dobit za mene. Da pokažemo das mo klub koji forsira mlade id a je dolazak u Igokeu dobar za njih.

Šampionu BiH sad slijedi paklen raspored.

-Prvo odemo u Novo mesto u srijedu , zatim nas u subotu očekuje duel protiv Splita i odmah idemo u Francusku na prvo kolo Lige šampiona, pa nas slijedi Partizan. Moramo da izdržimo sve te napore-poručio je Bajić.