Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

DOBITNE KOMBINACIJE Ovo su NAJSKLADNIJI ljubavni parovi Zodijaka

Zabava
Autor:

Foto: Profimedia

Znate one parove kojima se svi dive i maštaju o ljubavi poput njihove?

Moguće je da su to zaslužni njihovi kompatibilni horoskopski znakovi. Neki horoskopski parovi jednostavno funkcionišu bolje od ostalih, a veze između ovih znakova su obično najbolje:

Ovan i Vodolija

Veza između ova dva avanturistička znaka nikako ne može biti dosadna, a oboje su spremni na sve unutar spavaće sobe i izvan nje. Uživaju u isprobavanju novih stvari i uvijek se dobro provode zajedno. Dok se drugi parovi mogu umoriti jedno od drugog, njih dvoje najviše uživaju kad su zajedno, ali ne zanemaruju ni druge važne ljude u svojim životima.

Bik i Rak

Ova dva horoskopska znaka dobro funkcionišu jedan s drugim jer su dobro povezani i fizički i emocionalno, prenosi portal YourTango. Odlično se razumiju, što pomaže razvoju njihove veze, a usto su i zahvalni jedno na drugom jer oba znaka znaju cijeniti ono što drugi rade za njih. Bik i Rak čine moćan par koji se sjajno nadopunjuje.

 Blizanci i Vodolija

Blizanci i Vodolije imaju jaku mentalnu i emotivnu vezu zbog koje se osjećaju kao da se poznaju godinama, čak i ako se zapravo poznaju samo mjesec (ili sedam) dana. Ova dva znaka također povezuje i kreativnost, a jedno su drugom inspiracija. Iako uživaju u zajedničkom vremenu, takođe puno cijene i svoju nezavisnost, a oba znaka razumiju važnost vremena za sebe.

(Indeks)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO