Hronika

DOBRA SARADNJA POLICIJA Isti dan uhapšena trojica lopova (FOTO)

Tri osobe uhapšene su u akciji policije u Modriči zbog sumnje da su ukrali telefone i druge uređaje vrijedne skoro 14.000 maraka, rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

DOBRA SARADNJA POLICIJA Isti dan uhapšena trojica lopova (FOTO)
FOTO: PU DOBOJ

Ona je pojasnila da je akcija izvedena uz saradnju sa Policijskoj upravom Odžak.

– Oni su osumnjičeni da su oko 02.50 časova, sa automobilom „mercedes” na kojem se se nalazile registarske oznake koje su iste večeri ukradeni u Modriči, došli pred prodavnicu u Modriči, a potom maskirani izvršila provalu, odakle su ukrali 15 mobilnih telefona različitih proizvođača, jedan tablet, 10 prenosnih računara i dva komada eksternog diska. Prema izjavi vlasnika navedeni predmeti su u vrijednosti od oko 13. 900 maraka – istakla je Kerkezova.

FOTO: PU DOBOJ
FOTO: PU DOBOJ

Oni su uhapšeni isti dan, a na osnovu naredbe nadležnog suda obavljeni su pretresi na području Odžaka koji koriste navedene osobe, prilikom čega su pronađeni svi otuđeni predmeti i isti će biti  vraćeni vlasniku.        

– Rezultatom navedenih aktivnosti je prikazano da je saradnja policijskih službenika Policijske uprave Odžak i Policijske stanice Modriča na izuzetno visokom nivou – poručila je Kerkezova.