Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

DOBRO SE DRŽE Ove holivudske zvijezde imaju 50 i više godina, a izgledaju mlađe (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Shutterstock

Bred Pit, Dženifer Eniston, Džejmi Foks i mnoge druge zvijezde su na holivudskoj sceni već dugi niz godina, a na njima se to ne primijeti zbog njihovog mladalačkog izgleda.

Brad Pit je 18. decembra proslavio svoj 55. rođendan, a njegov izgled potvrđuje da on stari “kao vino”, piše Klix.

Dženifer Eniston je nedavno ušla u “klub 50” kada je 11. februara zakoračila u šestu deceniju života. Ona je za Jahu Bjuti prije nekoliko godina izjavila kako uživa u starenju uprkos velikom holivudskom pritisku na glumce koji stare.

Foto: jennifer_aniston_the_official/instagram/screenshot

– Svaki dan svjedočim situacijama u kojima žene rade sve što je u njihovoj moći kako bi ostale mlade. Drago mi je što mogu učiti na njihovim greškama, te ne namjeravam ubrizgavati bilo šta u svoje lice. One pokušavaju ‘zaustaviti vrijeme’ a jedino što uspijevaju jeste prikazati sebe kao nesigurne osobe koje ne prihvataju da stare – rekla je glumica, piše Klix.

Vil Smit je krajem septembra prošle godine napunio 50. godina, a tada je želio dokazati da su godine samo broj te je skočio iz aviona, emitirajući cijeli događaj uživo na svom YouTube gdje ga je pratilo nekoliko hiljada fanova.

Foto: Will Smith/ Screenshot Youtube

Džejmi Foks proslavio je 50. rođendan u krugu porodice u decembru 2017. godine, a tada je dobio tortu na kojoj je pisalo “Sretan 25×2”

Sandra Bulok je 2015. godine proglašena najljepšom pedesetogodišnjakinjom, a danas ima 54. godine te tvrdi da joj starenje ne pada teško jer teče po njenim pravilima.

Foto: Profimedia

Šaron Ston je nedavno napunila 60. godina te je izjavila da je tajna njenog izgleda korištenje raznih krema za njegu kože. Dodala je i da je sretna što stari, jer je svjesna da je svijet izgubio mnogo velikih imena zbog raznih stvari.

Tom Kruz je dio liste glumaca koji ne izgledaju starije od 35 godina, a trenutno ima 54 godine. Iako je “zagazio” u godine, Kruz je izrazito aktivan te se bavi jogom, penjanjem, te kajakari i planinari.

Na listi su i Džulijan Mur i Kianu Rivs, te sjajni glumac Denzel Vašington. Jedna od poznatih koja je “prevalila” preko 50. je i Hali Beri koja još uvijek plijeni pažnju javnosti gdje god se pojavi. Svi oni tvrde da im godine ne mogu ništa, te da se ne namjeravaju smiriti.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

IZDVAJAMO