Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

DOČEK ŠAMPIONKI Bošković: Vidimo se uskoro sa OLIMPIJSKIM ZLATOM

Sport
Autor:

Foto: Nemanja Jovanović/RAS Srbija

Odbojkašice Srbije sletjele su u Beograd i sa aerodroma “Nikola Tesla” uputile se ka čuvenom balkonu.

Iako je vrijeme u Beogradu loše, nekoliko hiljada ljudi došlo je da pozdravi svjetske i evropske šampionke, kao i olimpijske vicešampionke.

U Skupštini grada izabranice Zorana Terzića su dočekali gradonačelnik Zoran Radojičić i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić.

Svaku od igračica je dočekao poklič: „Srbija, Srbija”! Redom su izlazile: Bianka Buša, Katarina Lazović, Mina Popović, Slađana Mirković, Brankica Mihajlović, Maja Ognjenović, Stefana Veljković, Teodora Pušić, Ana Bjelica, Maja Aleksić, Silvija Popović, Bojana Milenković, Jelena Blagojević i Tijana Bošković. Najveći aplauz pored Boškovićeve dobio je selektor tima – Zoran Terzić.

Svi zajedno su otpjevali himnu Srbije! Bilo je emotivno, a onda su se šampionke obratile navijačima.

– Hvala što ste došli. Nadam se da ćemo sljedeće godine svi biti ovdje ponovo da slavimo olimpijsko zlato – rekla je Stefana Veljković.

Foto: Milan Ilić/RAS Srbija

Tijana Bošković, najbolja odbojkašica prvenstva, obratila se publici.

– Jako mi je drago da treću godinu zaredom možemo da budemo sa vama. Vaša podrška nam je bila dodatni motiv da budemo još jače!

Tijanin govor prekidali su povici: “MVP, MVP”!

Maja Ognjenović, kapite tima, govorila je o – LJUBAVI!

– Hvala za ljubav! Teže je ovde govoriti pred vama nego igrati pred 12.000 ljudi! Vidimo se sljedeće godine sa olimpijskim zlatom!

Potom je uslijedio možda i najemotivniji dio večeri. Zajedno sa navijačima, odbojkašice su otpjevale pjesmu “Pukni zoro”!

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO