Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

DODATNI PROBLEM ZA ZVEZDU Šakota: Braun je izvrnuo zglob

Sport
Autor:

Foto EPA/NOVAK DJUROVIC

Trener Crvene zvezde Dragan Šakota poslije poraza od Baskonije istakao je da plejmejker Lorenzo Braun najvjerovatnije povrijedio ligamente stopala, dok je Amerikanac novinarima rekao da je OK i da će vidjeti nakon pregleda kakvo je stanje.

Amerikanac je na nešto manje od četiri minuta prije kraja morao da izađe sa terena.

-Rekao bih da je Braun izvrnuo zglob i na osnovu iskustva mislim da je u pitanju povreda ligamenata.  Ipak, tek poslije detaljnih pregleda će se znati kakva je priroda povrede i ne bih ništa da prejudiciram- rekao je Šakota.

Šakota ističe da nije zadovoljan partijom.

-Baskonija je zasluženo pobijedila i mi smo imali samo jednog igrača koji kreira a oni čak šest. Naša je šansa bila kad smo uhvatili priključak u finišu druge četvrtine i trebali smo da nastavimo u istom ritmu ali nažalost nismo u tome uspjeli. Meni najteže pada kada vidim ovakvu utakmicu. Nije to nedostatak energija, već nemoć. Sve će doći na svoje, moramo da nastavimo da se borimo. Trenutno nemamo kreatora. Jednostavno nemamo- rekao je Šakota. Trener Zvezde je takoše na pitanje o novom igraču jer su oba plejmejkera van stroja rekao da bi u tom slučaju morao nekog da otpusti i da se to ne radi tako.

Braun je u posljednje vrijeme najbolji igrač Crvene zvezde, a dodatni problem za stručni štab je i povreda Filipa Čovića. Srpski prvak ima pet pobjeda i osam poraza.

Bez kontakta sa Grinom

Portparol Crvene zvezde Igor Vujčin je nakon meča istakao novinarima da nikakvog kontakta nije bilo sa plejmejkerom Igokee Majkom Grinom i da je on igrač pod ugovorom.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO