Politika

Dodik u završnoj riječi opleo po opoziciji "Već osam godina razmišljam da se povučem, ali zbog vas neću i ponovo ću vas pobijediti"

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, u svom završnom obraćanju, rekao je da Srpska treba da prepozna procese, poput toga da je BiH propala zemlja.

Dodik u završnoj riječi opleo po opoziciji "Već osam godina razmišljam da se povučem, ali zbog vas neću i ponovo ću vas pobijediti"
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Odgovarajući na prozivke koje su se danas čule od strane opozicionih poslanika, on je rekao da je vjerovao da se makar na ovakvim stvarima može postići srpsko jedinstvo.

– Zar je moguće da neki ljudi vide sve samo crno, da nema ništa pozitivno. Evo, Bajden je rekao da u SAD ima problema sa snabdijevanjem strujom. Kod nas toga nema. Ne kažem da se mi poredimo sa Amerikom, ali ne možete samo negativno posmatrati stvari – poručio je Dodik.

On je dodao da samo zbog mržnje, koju prema njemu ima opozicija, neće odustati od toga da ih ponovo pobijedi na izborima.

– Već osam godina razmišljao sam da se povučem, ali zbog vas neću i ponovo ću vas pobijediti. Ne znam šta ćete tada – rekao je Dodik.

On je dodao da je časno i karakterno boriti se za Ustav.

– Stvari u BiH u pravcu njenog raspada će se ubrzavati. Naš interes je da sačuvamo mir i stabilnost. Mi nećemo ništa učiniti da ugrozimo mir, ali imamo pravo da se borimo za naša prava – rekao je Dodik.

Prihvati notifikacije