Zabava

"Dogodilo da sam slupala oko desetak automobila" Olja Crnogorac otvoreno o tome kako se snalazi u saobraćaju

Nakon što je dokazala da se veoma dobro nosi sa poslom dizajniranja haljina, nekadašnja voditeljka Olja Crnogorac započela je još jedan biznis, koji nema veze modom.

"Dogodilo da sam slupala oko desetak automobila" Olja Crnogorac otvoreno o tome kako se snalazi u saobraćaju
FOTO: MONTENEGRINA_O/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Naime, Olja se priključila porodičnom biznisu rentiranje luksuznih automobila.

– Moji roditelji se već dugi niz godina bave uvozom automobila iz inostranstva. Uglavnom se radi o vozilima iz Holandije. Moj brat je bio uključen u ovu priču, te sam uz njega počela da osjećam tu strast prema automobilima – započinje priču Olja i dodaje:

– Najgore od svega je to što sam bila očajan vozač, tipično žensko – gleda svuda oko sebe dok vozi, a najmanje gleda na put kojim vozi, te se onda problemi non stop dešavaju. U životu mi se dogodilo da sam slupala oko desetak automobila. Nekoliko puta je bila totalna šteta i ništa nije moglo da se sredi i popravi. Mada, dešavalo se da sam imala toliko opasnih povreda da sam jedva preživjela – priča nekadašnja voditeljka i dodaje da je uz svoje “probleme” naučila dosta toga o autombilima.

– Popravljajući automobile, počela sam da se raspitujem gdje koji dio može jeftiniji da se kupi, šta je zamajac, osovina, filteri… Posjete mehaničaru uticale su da naučim mnoge stvari, tako sam počela da shvatam razlike među automobilima, koje inače ženama nisu bitne. Sada znam i šta je kubikaža, koliko auto može da vrijedi ako je prešao određenu kilometražu, pa sve do sitnih pojedinosti koje su uglavnom bile muškarcima prioritetne i oni su najbolje znali – priča dizajnerka i dodaje:

– Godine slupanih kola, godine provedenih po majstorima, godine gledajući desetine kola u svom dvorištu, odlučila sam da ljubav prema kolima mora nekako da se manifestuje. Otvorila sam rent-a-kar sa desetak luksuznih automobila, a danas se u mom voznom parku nalaze se automobili kao što su “jaguar”, “mercedes”, “velar”, ali i sportski džipovi. Ni jednog trenutka se nisam dvoumila između malih gradskih kola i premijum auta. Dok sam putovala po svijetu, shvatila sam da mnogim vozačima treba i vozač, tako da kod nas u “Vip Onli rent-a-karu” postoji i ta usluga. Napravila sam akciju, te ako na par mjeseci uzmete auto, obradovaćemo vas poklonom u vidu vožnje helihopterom za vas i voljenu osobu – ispričala je ona, piše Blic.

Prihvati notifikacije