Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

DOMINIRA I NA TERENU I VAN NJEGA Srpska odbojkašica fotkala se za “Vog” kao od majke rođena

Zabava
Autor:

Foto: Joca2/Instagram

Jedna od najuspješnijih srpskih odbojkašica Jovana Brakočević Kancijan nedavno je pozirala poljskom fotografu Pavelu Brezinskom za potrebe editorijala u italijanskom “Vogu”, a ovaj umjetnik i inače je poznat po erotičnim fotografijama na kojima žene nemaju ni trunku mejkapa, pa su takve i slike srpske sportistiknje.

Jovana na njima pozira gotovo naga ili sa vrlo malo odjeće, a ni na jednoj nema šminku, no uprkos tome – fotografije izgledaju veoma elegantno i nježno, i nimalo vulgarno.

Ova odbojkašica, visoka 196 cm, i sama je objavila ove seksi fotografije na svom Instagramu, istakavši da joj se dopada to što su uradili i da voli crno-bijele slike.

Njenih 24.000 pratilaca oduševljeno je reagovalo na ove objave, koje su pokupile ogroman broj pozitivnih komentara i lajkova. Inače, lijepa brineta sebe na ovoj društvenoj mreži opisuje kao “mamu, suprugu i sestru” i osobu kojoj je odbojka utkana u DNK.

Podsjetimo, proslavljena 30-godišnjakinja se 2014. godine na tajnoj ceremoniji u Beogradu udala za 12 godina starijeg Italijana Marka Kancijana, koji se takođe bavio odbojkom.

Godinu dana kasnije par je dobio sina Viktora, a tada je Jovana stavila tačku na karijeru, premda samo privremeno. Ona se ubrzo vratila na teren, a sada nastupa za italijanski AGIL Volley, piše Blic Žena.

Inače, ona je sprskoj reprezentaciji pomogla da se domogne srebra 2016. na Olimpijskim igrama, kao i na putu ka brojnim drugim medaljama i titulama.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO