Zabava

DONIJELA VAŽNU ODLUKU Anastasija oduševljena OVOM zemljom, razmišlja o nekretnini

Anastasija Ražnatović se nedavno vratila iz Portugala, gdje je provela pet nezaboravnih dana sa dečkom Đorđem Kuljićem, a ovaj period proveden u državi na Pirinejskom poluostrvu i te kako je uticao na mladu pjevačicu.

DONIJELA VAŽNU ODLUKU Anastasija oduševljena OVOM zemljom, razmišlja o nekretnini
FOTO: SCREENSHOT RAZNATOVICANASTASIJA/INSTAGRAM

Oduvijek sam željela da posjetim Portugal i konačno mi se ispunio san. Voljela bih da jednog dana tamo kupim neku nekretninu – otkrila je za Hit Informer Anastasija veliku odluku koju je donijela.

– Vidim sebe kako u jednom periodu života stanujem u Portugalu – dodala je Ražnatovićeva, ističući da je tokom putovanja maksimalno uživala u tamošnjim restoranima, naročito u morskim specijalitetima.

Kada je riječ o cijenama, kćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović otkriva da su ona i njen emotivni partner plaćali oko 50 evra za večeru za dvoje, dok su za kapućino ili neko gazirano piće izdvajali svega evro i po.

– U vazduhu se osjeća neka pozitivna energija. Muzika se na lisabonskim ulicama čuje na svakom koraku. Ljudi su srećni, nasmijani i veseli. Veoma su ljubazni i voljni su da vam bez problema objasne sve što vas interesuje, ali i da vas upute na mjesta koja obavezno morate da obiđete u ovom gradu – ispričala je vlasnica hita “Rane”, uz dodatak da su ona i Đorđe na ovom putovanju obišli i gradove Sintru i Kaskais.

Po povratku sa ovog putovanja, Anastasija se uputila u Makedoniju gdje je završila snimanje albuma-prvenca.