Hronika

"DONJI DIO TIJELA JE BIO RAZNESEN" U eksploziji džipa Stojanović je zadobio jezive povrede koje nije preživio

Strahinja Stojanović poslije eksplozije bombe u Omladinskih brigada koja mu je podmetnuta ispod automobila ostao je u svjesnom stanju uprkos užasnim povredama.

"DONJI DIO TIJELA JE BIO RAZNESEN" U eksploziji džipa Stojanović je zadobio jezive povrede koje nije preživio
FOTO: INSTAGRAM/SCREENSHOT

Stojanović je kasnije u bolnici podlegao povredama.

Džip je eksplodirao u nedjelju na Novom Beogradu, a Stojanović, odranije poznat policiji, bio je svjestan dok su ljekari pokušavali da mu saniraju povrede.

Stojanoviću su u eksploziji bile otkinute obje noge, tvrde očevidci.

FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

– Eksplozija je bila strahovita, bilo je dosta automobila u to vrijeme u blizini zapaljenog džipa i pravo je čudo što nije bilo stradalih. Mladić je bio u vozilu, praktično su mu obje noge bile otkinute, djelovalo je kao da mu je cijeli donji dio tijela raznijet. Međutim, iako je imao strahovite povrede, on je pričao sa lekarima Hitne pomoći. Prije nego to su ga stavili u kola i odvezli, na mjesto zločina je došla i njegova majka, dozivala je sina i plakala, pokušavala je da dođe do njega, jedva su je policajaci zadržali – priča očevidac za Kurir i dodaje da je žena koja je bila u automobilu imala samo posjekotine od stakla i da je “mrmljala nešto na stranom jeziku”.

Pročitajte još

Podsjećamo, u ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu juče oko podneva dogodila se eksplozija u kojoj je uništen džip BMW X5. Automobil je odletio u vazduh dok je bio u pokretu.

U eksploziji za koju se veruje da je daljinski detonirana, a u džipu je povrijeđena i državljanka Kolumbije.

Stojanović je imao ozbiljan kriminalni dosije i više puta je privođen, hapšen i osuđivan zbog različitih teških krivičnih djela.