Sport

"DOŠAO SAM U NAJVEĆI KLUB U SRBIJI" Zvezda dovela ogromno pojačanje, Tomane crveno-bijeli do 2022. godine

Fudbalski klub Crvena zvezda dovela je najveće pojačanje u ljetnjem prelaznom roku, koje će donijeti veliki kvalitet u napadu šampiona Srbije.

"DOŠAO SAM U NAJVEĆI KLUB U SRBIJI" Zvezda dovela ogromno pojačanje, Tomane crveno-bijeli do 2022. godine
FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

Četvrto novo ime ovog prelaznog roka je Tomane, koji je stigao iz Tondele i potpisao je trogodišnji ugovor sa klubom iz Ljutice Bogdana.

Došao sam u najveći klub u Srbiji, velika mi je čast što sam deo ovog tima bogate istorije, koji je i prošle godine ostavio ozbiljan trag u Ligi šampiona. Daću sve od sebe da budem što bolji. Bila je velika borba oko mog transfera, tako da sam izuzetno srećan što sam ovde – rekao je Tomane.

Zvezdin novi Portugalac svjestan je da se od njega mnogo očekuje.

– U opisu mog posla je da dajem golove. Želim da se što prije priključim ekipi, da počnem da treniram sa njima i da se uklopim, kako bih opravdao poverenje i ispunio ciljeve zbog kojih sam doveden.

Novi napadač je dobro upoznat sa istorijom Crvene zvezde.

– I prije nego što sam dovođen u vezu sa Zvezdom znao sam da je bila šampion Evrope i svijeta i da je klub sa velikom tradicijom. U prethodnih nekoliko mjeseci sam mnogo više i pratio utakmice i bodrio ekipu. Zvezda je tim koji ima naviku pobeđivanja i to mi se izuzetno dopada.

Imao je Tomane i poruku za navijače.

– Želim da budem dio ekipe, da pomognem u ostvarenju ciljeva i da usrećim navijače. Daću sve od sebe da postižem što više golova. Želim da se zahvalim na svim porukama koje sam od navijača dobijao za za ovo vrijeme preko društvenih mreža, kao i za podršku. Jasna je obostrana želja da budem ovdje – poručio je Tomane.