Zabava

"Dosta sam titrao, hoću da meni bude lijepo" Ša iskoristio Tarino odsustvo, pa nikad iskrenije prokomentarisao brak sa Ivanom

Nenad Aleksić Ša još uvijek ne može da se oporavi od papira za razvod koji su mu stigli, pa je iskoristio odsustvo Tare Simov da prokomentariše kako on zaista gleda na cjelokupnu situaciju:

"Dosta sam titrao, hoću da meni bude lijepo" Ša iskoristio Tarino odsustvo, pa nikad iskrenije prokomentarisao brak sa Ivanom
FOTO: INSTAGRAM, YOUTUBE/RAS KOMBO

Nemaš garanciju ni za šta, brak ti je ovo… Ima tu lijepih stvari, ali u suštini gušite jedno drugog. Još ako ste različite osobe… Mi smo različiti, jedno vidiš ti, drugo ja. Svaka stavka je drugačija. Samo bioskop, filmovi… Ima tu začkoljica, ali to ti je život, život ide. Nego sam ja uvijek gledao da drugima udovoljim, titram. Sad hoću da meni bude lijepo – objašnjavao je Ša.

Zadrugarima je bio prikazan trenutak kada je Nenad Aleksić Ša dobio papire za razvod braka od svoje supruge Ivane. Zadrugari su ubrzo počeli da iznose svoje stavove, te istakli da reperu očigledno nije bilo svejedno, piše Kurir.

FOTO: SCREENSHOT YOUTUBE
FOTO: SCREENSHOT YOUTUBE

– Iskreno, unervozio se tokom čitanja pisma. Vidim da je bio uznemiren, da nije očekivao. Ja sam rekla Nenadu za Vladimira, kakav god je, da neće sigurno trošiti njegov novac. On to u životu ne bi radio. Baš je bio jako uznemiren, i tokom čitanja i poslije, nije znao šta da radi, vidno uznemiren i iznerviran – rekla je Nataša Radan.

– Ja gledam iz drugog aspekta ovo, mislim ono što mislim. Ja svaki njegov pokret znam. Ovo kad uradi da je lagan, to je za njega šok. Niko ga nije pitao kako se osjeća, on priča da je lagan. Drugo, kako ne može da očekuje razvod, kada već tri dana traži da se razvede ovdje, da dođe njegov advokat – pričala je Tara.