Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

DRAMA NA DVORU Zbog Megan PLJUŠTE OTKAZI, niko ne želi da bude dadilja malom Arčiju

Zabava
Autor:

Foto: printscreen YouTube

Otkako se u maju 2018. godine udala za princa Harija, Megan Markl je otjerala nekoliko asistentkinja, a sada je na red došla potraga za dadiljom za malog Arčija, sina kog je rodila u maju ove godine.

– Izbor dadilja kod nas je vrlo profesionalan i to je velika odluka, koja je, doduše, odluka roditelja djeteta. Oni biraju samo ono što smatraju ispravnim – rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici.

Samanta Koen (50), koja je 17 godina uživala puno povjerenje kraljice Elizabete II, dala je otkaz u novembru. Međutim, šuškalo se da je Samanta mogla sa kraljicom da izađe na kraj, ali ne i sa Megan što je i razlog njenog odlaska. Ubrzo poslije vjenčanja Megan je otpustila i svoju asistentkinju Melisu Touabti (39) koja joj je pomagala u organizaciji svečanosti.

– Imala je veliku ulogu u kraljevskom vjenčanju. Pomagala je Megan u svemu i nedostajaće nam – rekao je član osoblja za britanske medije.

U martu ove godine, Ejmi Pikeral, posljednja lična asistentkinja vojvotkinje od Saseksa takođe je dala otkaz.

– Sad je već svima jasno da je sa Megan užasno sarađivati. Čudi me što se iko javio za čuvanje malenog Arčija. Ta dadilja nije baš normalna. Svi odlaze, a ona dolazi – neki su od komentara na društvenim mrežama.

Za sada, Arčija, klupko sreće kako ga zove Hari, čuva dadilja koja je rodom Britanka. U početku ga je čuvala samo noću, kako bi roditelji bezbrižno spavali.

– Hari i Megan ne žele da žure ili rezikuju i ne žele da donesu pogrešnu odluku. To je lična stvar i sve može da se promijeni jer zavisi od potreba bebe i roditelja – istakao je izvor blizak paru.

Dadilja nije zaposlena za stalno i ne radi vikendima. Ove jeseni kraljevski par planira turneju Južnom Afrikom, a sa njima će putovati i dadilja kako bi im pomogla sa bebom.

(Večernji list)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO