Hronika

DRAMA NA SEOSKOM PUTU Želio da pomogne ženi koja je bila SVA KRVAVA, za dlaku IZBJEGAO BATINE

Policijskoj stanici Modriča u ponedjeljak je oko 20 časova prijavljen nesvakidašnji incident koji se desio u selu Jezero kod Vukosavlja.

DRAMA NA SEOSKOM PUTU Želio da pomogne ženi koja je bila SVA KRVAVA, za dlaku IZBJEGAO BATINE
Foto: Avaz/RAS Srbija

Jozo Šimić (65) iz sela Srnava naišao je “mercedesom” s prijateljem Veselkom Petrićem na djevojku koja je bila sva krvava.

Šimić je zaustavio vozilo u namjeri da je preveze do Doma zdravlja. Ona je sjela u automobil, ali  je tada naišao “golf 2”, bez oznaka, i tri puta udario u zadnji dio “mercedesa”.

Foto: Avaz/RAS Srbija

Odmah smo pozvali policiju, ali se bijeli “golf” tad pojavio ispred nas i opet tri puta udario u naš automobil, da bi, na kraju, poderao lijevu stranu i tom prilikom je slomio točak. Mladić je izašao iz vozila i počeo nam prijetiti, posovao nam je sve po spisku. Bio je vidno pijan. Došla je policija, a on je pobjegao prema Odžaku. Policija je preuzela djevojku. Mi smo joj željeli samo pomoći, jer je bila sva krvava i iscrpljena, najvjerovatnije od batina – ispričao je Veselko Petrić.

Iz Policijske uprave Doboj saopšteno je da je odmah po prijavi reagovala policija u Modriči.

– Osoba  M. R. je uhapšena. Kod njega je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu i da je pozitivan na određenu opojnu drogu – saopštili su iz policije.

Avaz saznaje da se radi o Miletu Raduloviću (25) iz Novog Grada kod Odžaka. Navodno je registrovani narkoman, koji je i ranije imao problema sa zakonom, dok je djevojka S. T. (27) iz Šamca. Ona se predstavila kao Radulovićeva supruga.