Sport

DRAMA U LAKTAŠIMA Robinson pogodio za pobjedu tri sekunde prije kraja

Poslije mnogo drame košarkaši Igokee pobijedili su Borac iz Čačka rezultatom 91:89 koševima Robinsona tri sekunde prije kraja utakmice.

DRAMA U LAKTAŠIMA Robinson pogodio za pobjedu tri sekunde prije kraja
FOTO: NIKOLA VURUNA/IGOKEA/ABA LIGA

Igokea je dobro otvorila utakmicu, nakon deset minuta imala je prednost od šest poena, a vodila je sa 21:15.

Igokea je i u drugoj ndionici imala kontrolu rezultata, a Borac je nakon koševa Todorovića na 3,39 do poluvremena prišao na dva poena manjka (35:33), a onda su Voler i Sarks vratili Aleksandrovčanima značajniju prednost.

Borac je u trećoj četvrtini dodao gas i stigao do izjednačenja 47:47.

Gosti su veoma brzo prešli u vođstvo (52:51), a nakon što je Igokea izjednačila košem Volera gosti su serijom od 8:0, uspjeli da se odvoje na osam poena viška. Seriju Čačana prekinuo je Stivens, ali su gosti uspjeli dobiti treću dionicu i sa 12 poena razlike ući u odlučujućih deset minuta sa sedam poena viška (73:66).

Uspjela je Igokea veoma brzo da se vrati u meč, a serijom 13:0 ekipa Dragana Bajića je za četiri minuta prešla u vođstvo (79:75). Marinković je na 6,01 do kraja ubacio jedno od dva bacanja i prekinuo seriju Igokee.

Vratio se Borac iz Čačka, a gosti su imali prednost na dva minuta i 17 sekundi prije kraja meča (87:86) U posljednjih deset minuta ušlo se pri nerješenom rezultatu, a onda je na tri sekunde prije kraja Robinson pogodio za važnu pobjedu.

Prihvati notifikacije