Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

DRASTIČAN KORAK Mjesec dana nakon pokušaja samoubistva i očeve smrti Dunja donijela VAŽNU ODLUKU

Zabava
Autor:

Foto: Instagram

Posljednjih mjesec dana u životu Dunje Ilić su, bez sumnje, bili najteži u njenom životu, budući da je umalo uspjela u namjeri da samoj sebi oduzme život, a ubrzo zatim je stigla vijest o očevoj smrti.

Dunja se prije deset godina domaćoj javnosti predstavila kao pjevačica, da bi, odustavši od ove karijere, nastavila da puni stupce žute štampe, bilo da je riječ o primanju islama, skandalima na Kosovu, objavljivanju privatnog video zapisa eksplicitne sadržine. Ipak, baš onda kada se činilo da je sve u redu, budući da je u tom momentu Dunja provela godinu dana bez kapi alkohola, uslijedio je javni nervni slom, ispraćen uživo uključenjem na društvene mreže, kada je popila šaku tableta, ponavljajući da neće živa dočekati jutro.

Brzom intervencijom prijatelja, Ilićeva je, na sreću, spašena, a mjesec dana kasnije konačno stižu lijepe vijesti vezane za život nekadašnje pjevačke zvijezde koja se danas bavi čitanjem tarota.

Naime, “šefica podzemlja” je izdala knjigu, i to treću po redu, dok su druge dvije ugledale svjetlost dana još u tinejdžerskom dobu, prije nego što se uopšte ostvarila kao pjevačica.

U obraćanju putem društvenih mreža, Dunja je otkrila da se još od desete godine života izražava na kreativan način, bilo da je riječ o pisanju pjesama, pjevanju, pisanju romana, kolumni, eseja ili slikanju, te da je na neka od svojih dostignuća ponosna, dok na druga gleda izuzetno kritički.

– Na 70% snimljenih svojih pjesma imam zamjerke. Isto važi i za dva objavljena romana jer smatram da u njima nisam dala 100% sebe. To je konačno slučaj sa ovom knjigom – entuzijastično je izjavila Ilićeva, dok su joj pratioci poručili da su srećni što je pronašla pravi “izduvni ventil”, te da je “svoju tugu pretvorila u nešto lijepo”.

(Blic Puls)

 

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO