Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

DRUGA ŽRTVA UDESA SA AUTOBUSOM Preminula porodilja (24) iz Kragujevca, ljekari se bore za ŽIVOT BEBE

Hronika
Autor:

Foto: Facebook/screenshot

Trudnica Jovana Milenković (24), koja je juče teško povrijeđena u stravičnom sudaru autobusa i automobila na putu Kruševac-Đunis, preminula je jutros u bolnici.

Kako saznaje Blic, njena beba, koja je juče nakon nesreće rođena carskim rezom, još je u teškom stanju.

Dječak se nalazi u kragujevačkom Kliničkom centru i nakon reanimacije priključen je na aparate za disanje i njegovo zdravstveno stanje je i dalje nestabilno.

Beba se nalazi na odjeljenju neonatoligije i pod stalnim je nadzorom specijalista, koji primjenjuju sve mjere intenzivnog liječenja.

U ovom udesu, na licu mjesta, poginuo je Jovanin suprug i bebin otac Stefan Ilić (27).

U automobilu sa dvoje mladih bio je Jovanin otac, Saša i njena sestra Teodora. Njih četvoro je “fijatom” iz Kaonika išlo ka Kruševcu. Na krivini se našao u autobus koji je direktno udario u njihov fijat punto.

– Nismo imali gdje da skrenemo. Gledao sam autobus kako direktno ide na nas – kaže Saša Milenković, koji je u “fijatu” bio na mjestu suvozača, do nastradalog zeta, Stefana Ilića.

Kako se pretpostavlja, sudar se dogodio kada je autobus proklizao, prešao u suprotnu traku i direktno se zakucao u automobil.

Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja, vozaču autobusa J.B. (37) iz okoline Kruševca određeno je zadržavanje do 48 sati i u zakonskom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO