Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Drugi digitalni samit 26. novembra u Podgorici

Digitalna Srpska
Autor:

Foto: Shutterstock

Drugi digitalni samit “DigitalOn” biće održan 26. novembra u Podgorici pod sloganom “Digitalna transformacija – poslovna šansa Crne Gore”, najavila je Asocijacija menadžera Crne Gore (AMM).

Samit organizuje Odbor za digitalnu transformaciju Asocijacije menadžera Crne Gore, navedeno je u saopštenju.

Asocijacija ističe da digitalnu transformaciju doživljava prvenstveno kao veliku poslovno-razvojnu šansu Crne Gore, zbog čega drugi crnogorski samit “DigitalOn” i nosi naziv “Digitalna transformacija – poslovna šansa Crne Gore”.

Na prvom crnogorskom digitalnom samitu “DigitalOn” pod nazivom “Lideri liderima” bilo je više od 150 učesnika, uz zapaženo učešće predstavnika vlade, privrede, kao i gostiju iz inostranstva.

Asocijacija menadžera Crne Gore je u svom radu značajan fokus stavila na proces digitalne transformacije kroz formiranje i rad Odbora za digitalnu transformaciju, koji okuplja eminentna imena iz te oblasti, a kojim predsjedava Vladan Tabaš.

– U želji da skrenemo pažnju široj javnosti na sve prednosti i šanse koje donosi digitalna transformacija, na samitu će iskustva podijeliti institucije i kompanije koje su napravile konkretne rezultate u ovom domenu – navodi AMM.

Sastavni dio događaja predstavljaće i paneli na kojima će, pored ministrki javne uprave i nauke Suzane Pribilović i Sanje Damjanović, učestvovati i predstavnici iz Ministarstva ekonomije i Ministarstva prosvjete, kao i privatnog sektora.

Učestvovaće i programska direktorka – startap ekosistema u Digitalnoj Srbiji Zoja Kukić.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO