Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“DRŽIM JOJ PALČEVE” Darko poslao poruku koleginici Indi koja se BORI ZA ŽIVOT

Zabava
Autor:

Foto: Vladimir Živojnović/RAS Srbija

Nakon što je Edita danas objavila da se njena sestra Indira Indi Aradinović bori za život nakon operacije želuca, iz estetskih raloga, Darko Lazić, koji je prije dva mjeseca imao isti zahvat, oglasio se na ovu temu.

Darko je bio u kontaktu sa pjevačicom nakon njene intervencije, a sada joj je uputio podršku i istakao da vjeruje da će se njeno zdravstveno stanje stabilizovati.

– Čuo sam se sa Indi skoro, rekla mi je da ne može da jede, a za dalji oporavak i njeno trenutno stanje ne znam ništa. Uz Indi sam, držim joj palčeve. Biće to sve u redu, siguran sam u to – rekao je Lazić za Telegraf.

Pjevač je operaciju imao na jednoj klinici u Beogradu, a opisao je i kakva je procedura prije, tokom i poslije operacije. Naime, Laziću su rađene detaljne analize nakon čega je utvrđeno da može na operaciju, a ljekari mu nisu pominjali nikakve komplikacije nakon intervencije.

– Ja sam radio operaciju u Beogradu. Prije operacije sam uradio detaljne analize i nisu mi rekli ni za kakve komplikacije. Kada su rezultati stigli i kada je potvrđeno da je sve dobro, imao sam intervenciju. U početku nisam smio ništa da jedem, a oporavak je protekao u najboljem redu. Nakon dva dana sam izašao iz bolnice. Prvo sam jeo kašice, sad već mogu da pojedem 2, 3 zalogaja mesa. Dobro se osjećam, sve je u redu, hvala Bogu – rekao je Darko.

Podsjetimo, ovaj vid brzog smanjivanja kilograma postao je pravi hit među domaćom estradom, te su se na ovaj korak odlučile mnoge javne ličnosti koje su kuburile sa viškom kilograma, a među njima su Darko Lazić, Dejan Milićević, Boki 13 i drugi. Inače, ovakav zahtjev nije nimalo jednostavan i lak.

Naime,na internet sajtu jedne privatne beogradske klinke koja radi operaciju želuca, može se pročitati kako komplikacije nakon operacije nisu nimalo naivne.

– Komplikacije do kojih može doći su infekcija (može doći do curenja sadržaja iz preostalog dijela želuca što dovodi do peritonitisa), krvarenje, duboka venska tromboza i posljedično plućna embolija. Može doći do pojave kamenja u žučnoj kesici i razvoja anemije ili osteoporoze zbog neadekvatne apsorpcije hranljivih sastojaka – piše na sajtu klinike.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO