Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

DUGO JE ČUVALA OVU TAJNU Glumac Nikola Simić je Lepu Brenu uveo u novi svijet

Zabava
Autor:

Foto: Miloš Petrović/RAS Srbija

Lepa Brena ispričala je detalj sa snimanja filma “Hajde da se volimo”, koji se tiče pokojnog glumca Nikole Simića, te otkrila u čemu joj je glumački bard mnogo pomogao.

Davne 1987. godine Brena je pomenuti film snimala upravo sa Nikolom, koji ju je tada naučio da meditira.

Pjevačica se čudila kako Simiću polazi za rukom da uvijek bude smiren i raspložen i pored cjelodnevnog snimanja, a onda ju je on uveo u svijet meditacije.

– Ja sam naučila kako da se odmorim za petnaest minuta. Treba mi apsolutni mir, tišina, žmurim, kao da meditiram. Sve oko mene je isključeno. Da nema elektromagnetnih zračenja, jer to sve utiče na nas. Izolujem se. Isključim mozak. Legnem i ne razmišljam. Mislim moje bacim. Prvi ko me je uveo u priču meditacije bio je pokojni Nikola Simić kada samo snimali film ”Hajde da se volimo” – ispričala je nedavno Brena, a prenosi Alo.rs.

Ona je objasnila kako je to glumac radio.

– I dok su svi na pauzama izlazili da puše i piju, Nikola Simić je sjedio u joga pozi i ćutao. I kad sve to završi, on kreće poslije toga smiren. Pitam ga: Nikola, šta ste radili? Kaže: Ja meditiram! I ja se pitam, šta je to meditacija? To je bila 87’ godina. Mislila sam da to pripada svjetskoj klasi, da to nije za običnog čovjeka. Pitala sam ga šta i kako, i on mi je to objasnio – otkrila je Brena.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO