Zabava

"Dugo je razmišljao šta da radi" Sloba Radanović iskeširao 300.000 evra za NOVI BIZNIS (FOTO)

Pjevač otvara kafić u Beogradu na Ada Huji, a radovi su uveliko u toku.

"Dugo je razmišljao šta da radi" Sloba Radanović iskeširao 300.000 evra za NOVI BIZNIS (FOTO)
FOTO: G. SRDANOV/RAS SRBIJA

Sloba Radanović je riješio pametno da uloži zarađeni novac od pjevanja, pa je odlučio da se, pored toga, oproba i u ugostiteljstvu.

Sloba Radanović je uložio oko 300.000 u novi biznis, a u tome mu je dosta pomogao i njegov menadžer.

Naime, pjevaču je upravo menadžer predložio da otvore kafić na dobroj lokaciji i da sve rade pola-pola. Slobi se svidjela ta ideja budući da je Leka godinama u ugostiteljstvu, pored menadžerisanja.

Pročitajte još

– Sloba je definitivno jedan od pjevača mlađe generacije koji mnogo radi, ali i zarađuje. Nakon što se skućio i riješio stambeno pitanje, odlučio je i da zarađeni novac uloži u privatni biznis. Dugo je razmišljao šta da radi, imao je nekoliko opcija u glavi, ali mu je Leka predložio da zajedno otvore kafić i ta ideja mu se baš svidjela, pa je brzo pristao. Radovi na Ada Huji su u toku i sve ide kako treba – kaže izvor blizak pjevaču i dodaje da je kod Slobe bilo presudno to što Leku poznaje godinama i što se vole kao braća, te da je zbog toga ušao u posao s njim:

FOTO: SLOBA RADANOVIĆ/INSTAGRAM SCREENSHOT
FOTO: SLOBA RADANOVIĆ/INSTAGRAM SCREENSHOT

– Sloba je veoma zahtijevan i uvijek voli da bude sve precizno i tačno. Sigurno ne bi on otvorio kafić s bilo kim niti bi ulagao toliki novac da nema povjerenja u Leku. Međutim, njih dvojica su kao braća i obojici je drago što su zajedničkim snagama pokrenuli ovaj posao, od kojeg će obojica profitirati.

U lokalu su trenutno majstori, koji imaji samo riječi hvale za pjevača.

– Sloba je dobar momak i veoma normalan i prizeman, za razliku od nekih kod kojih smo radili. Često dolazi ovdje da nas poseti, nadgleda radove. Jedan dan je čak uskočio da nam pomogne da prebacimo građu zbog kiše. Eto, to vam sve govori kakav je to momak – rekao je jedan od majstora za Republiku.

Inače, Radanović i Leka planiraju veliko otvaranje lokala na kojem će se naći veliki broj javnih ličnosti da bi lijepo proslavili novi segment pjevačevog poslovnog života!, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije