Zabava

LJUBAVNI TROUGAO Duško Tošić: Pitajte Vranješa da li je bio sa mojom ženom

Neobično smiren, hladnokrvan i uzdržan bio je fudbaler Duško Tošić (33) kada su ga novinari Blica pozvali da prokomentariše porodičnu svađu koja je izbila kada je u svom domu na Dedinju otkrio poruke drugog muškarca, svog bosanskog kolege Ognjena Vranješa (29), u mobilnom telefonu svoje žene, folk pjevačice Jelene Karleuše. Ipak, dao je izjavu koja otvara prostor za brojna tumačenja.

LJUBAVNI TROUGAO Duško Tošić: Pitajte Vranješa da li je bio sa mojom ženom
Foto: Instagram/karleusastar

Nemam pojma o čemu se radi. Putujem, počinje mi sezona u Kini. Zovite Ognjena! Ako on kaže da je tako, tako je! – rekao je Duško Tošić za “Blic”.

Na pitanje da li će uspjeti da prebrodi bračne probleme i ljubomoru, kratko je poručio:

– Ne želim da komentarišem. Pozdrav!

Kako je “Blic” objavio, Duško Tošić je po povratku iz Kine, gdje igra za Guangdžou, posumnjao da se Karleuša dopisuje sa drugim muškarcem, zbog čega joj je zaplijenio mobilni. U njemu je našao poruke od Ognjena Vranješa koje su ga razbjesnele, pa je preko telefona pozvao svog bosanskog kolegu da oči u oči raščiste situaciju.

Vranješ mu je u prvoj izjavi za medije poslije izbijanja afere poručio da je on “s one strane Drine” (iz Bosne), a “ne sa ove” (iz Srbije), “gdje su šatro mangupi”.

Ognjen Vranješ

– Zovite Duška, njihova kuća je priča po medijima! – rekao je Vranješ za “Blic”.

LJUBAV KARLEUŠE I TOŠIĆA

  1. – UPOZNAVANJE – Pjevačica Jelena Karleuša 2007. godine je upoznala sedam godina mlađeg fudbalera Duška Tošića. Slagao ju je za godine i rekao da ima 26, a ne 20. Na prvi pogled joj se mnogo dopao, a poslije dva dana poznanstva je otišla kod njega u Francusku.
  2. – VJENČANJE I ĆERKA – Vjenčali su se 28. juna 2008. godine u Kovilovu. Kum joj je bio modni kreator Darko Kostić, a vjenčanicu sa kristalima je sama dizajnirala. 7. septembra iste godine je rodila njihovu prvu ćerku Atinu carskim rezom.
  3. – DRUGA ĆERKA – Nakon tri mjeseca je ponovo zatrudnjela i iznijela trudnoću koja je bila veoma opasna po njeno zdravlje. 7. septembra 2009. godine je rodila drugu ćerku Niku.
  4. – ODLAZAK U TURSKU – Duško se seli u Tursku da igra za klub Bešiktaš, a Jelena ostaje u Beogradu zbog karijere, a povremeno odlazi u Tursku.
  5. – NAVODNA AFERA SA TURSKOM VODITELJKOM – U pojedinim medijima pojavila se vijest o aferi između supruga Jelene Karleuše Duška Tošića i poznate turske glumice Asli Enver, koju domaća publika zna iz serije Istanbulska nevjesta.

“Stvarno ne znam šta da vam kažem o tome. Njega čak ni ne poznajem. Dešava se da izlaze takve stvari”, rekla je glumica.

  1. SELIDBA U KINU – Prošle godine 18. maja Duško odlazi u Kinu da igra za kineski klub Gvanžu R&F, a njegova godišnja zarada, kako prenose mediji, je 5,8 miliona evra. Jelena nije željela da se preseli u Kinu, već održavaju brak na daljinu.
Scroll Up