Magazin

DVA POBJEDNIKA Završeno crnogorsko takmičenje u ležanju nakon 50 dana, oboreni svi rekordi (FOTO)

Crnogorsko takmičenje u ležanju završeno je nakon 50 dana, a pobjednica je 23-godišnja Lidija Marković iz Nikšića.

takmičenje ležanje Crna Gora
FOTO: RUSMIN RADIĆ/ANADOLIJA

U Instagram objavi Etno sela Montenegro u Donjoj Brezni, gdje se održavalo takmičenje navodi se da su finalisti takmičenja Lidija i Filip postigli dogovor i tako odlučili da podijele pobjedu, ali Filip je prepustio medijsku slavu svojoj protivnici.

– U danima osame kada se duša sama sa sobom suoči, najdublje se porazmisli o svemu. Bilo je smijeha, plača, molitvi. Njih dvoje od ukupno 21, ispratili su takmičare iz Crne Gore, Rusije, Srbije i Ukrajine – pisalo je na početku objave.

– Oboje su odlučili da zajedno stanu na tron i složno uz poruku svim jugoslovenskim narodima i političarima poruče da ljubav i sloga riješavaju sve. Filip kao džentlmen prepušta medijsku pobjedu Lidiji – napisali su.

TAKMIČENJE U LEŽANJU U CRNOJ GORI
FOTO: ANADOLY
TAKMIČENJE U LEŽANJU U CRNOJ GORI
FOTO: ANADOLY
TAKMIČENJE U LEŽANJU U CRNOJ GORI
FOTO: ANADOLY
TAKMIČENJE U LEŽANJU U CRNOJ GORI
FOTO: ANADOLY

Ovogodišnja pobjednica ima 23 godine i po zanimanju je kozmetičarka, a u ranijim izjavama za medije rekla je da neće odustati.

– Nije naporno uopšte. Nisam još odmorila i ne planiram da ustanem. Ništa nije teško. Ovdje sam došla da odmaram i stvarno uživam – izjavila je ona ranije.

Pročitajte još

Interesantno je da su joj njeni roditelji nudili 1.000 evra, kao i što je ovogodišnja nagrada, ali ona nije htjela odustati jer se, kako kaže, godinama pripremala za takmičenje, piše Klix.

Podsjećamo, ovo takmičenje održava se već 12 godina zaredom. Ovogodišnje izdanje počelo je 18. avgusta, a privuklo je veliku medijsku pažnju zbog toga što se u prvoj sedmici srušio rekord od 117 časova kojeg je držala Dubravka Aleksić iz Podgorice.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije