Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Dva požara na području Teslića i Stanara: Izgorjelo sijeno i krov kuće

Hronika
Autor:

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Na području Teslića i Starana juče je došlo do dva požara u kojim nije bilo povrijeđenih, ali je pričinjena veća materijalna šteta, potvrđeno je u policiji.

Prvo je policiji u Tesliću prijavljeno da je došlo do požara na pomoćnom objektu vlasništvo J.V. sa područja Teslića.

– Po prijavi su postupili policijski službenici koji su utvrdili da je došlo do požara koji je zahvatio oko 100-150 bala sijena, koje su u potpunosti izgorjele, a koje su se nalazile složene pored pomoćnog objekta, prilikom čega je vatra zahvatila dio korovne konstrukcije. Požar su lokalizovali pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Teslić kojom prilikom nije bilo povrijeđenih – rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Ona je dodala da je zatim i policiji u Stanarima prijavljen i požar na krovu kuće od D.K. iz Stanara.

– Prema izjavi vlasnika požar je najvjerovatnije prouzrokovao neispravan dimnjak. Požar su lokalizovali pripadnici Teritorijane vatrogasne jedinice Stanari prilikom čega nije bilo povrijeđenih. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj, koji se izjasnio kada se steknu povoljni uslovi, da uviđaj izvrši inspektor za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara PU Doboj – istakla je Kerkezova.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO