Zabava

DVIJE PRIJAVE PROTIV PJEVAČICE Evo kolika kazna prijeti Ljupki zbog demoliranja automobila generalu

Protiv pjevačice Ljupke Stević, koja je prošle nedjelje generalu Dragiši Simiću demolirala dva automobila, podnijete su dvije prekršajne prijave, prema kojima joj prijeti novčana ili kazna rada u javnom interesu.

DVIJE PRIJAVE PROTIV PJEVAČICE Evo kolika kazna prijeti Ljupki zbog demoliranja automobila generalu
FOTO: LJUPKASTEVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Prva prekršajna prijava koja je podnijeta protiv Ljupke Stević je zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru.

Prema pomenutom zakonu, za onog ko nepristojnim, drskim ili bezobzirnim ponašanjem narušava javni red i mir ili ugrožava imovinu ili vrijeđa moral građana predviđena je novčana kazna od 10.000 do 150.000 dinara ili rad u javnom interesu od 80 do 360 časova, piše Blic.

FOTO: LJUPKA STEVIĆ/INSTAGRAM
FOTO: LJUPKA STEVIĆ/INSTAGRAM

Druga prijava protiv pjevačice tiče se Zakona o prebivalištu, a za kršenje ovog zakona predviđene su novčane kazne u iznosu od 10.000 do 50.000 dinara.

 O slučaju Ljupke Stević je, podsjetimo, prije dva dana u jutarnjem programu Prve govorio i direktor policije Vladimir Rebić.

Pročitajte još

– Ovaj slučaj je policijski riješen, policijski službenici su uzeli izjave od oštećenog Dragiše Simića i od Ljubinke Stević koja je načinila ovo djelo. U tom smislu, nadležni tužilac je kvalifikovao krivično djelo koje se goni po privatnoj tužbi. Da li će Dragiša Simić nju tužiti ili ne, to je njihova stvar. A što se tiče njenog postupanja koje je izazvalo uznemirenje građana, s obzirom na to da je to oštećenje učinjeno na javnom mestu, protiv nje su podnijete dvije prekršajne prijave, prva je zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru, a druga prekršajna prijava se odnosi na Zakon o prebivalištu i boravištu, nešto oko lične karte. I naravno, kako to nalažu procedure u policijskom postupanju, od oba učesnika je privremeno oduzeto oružje da ne bi došlo do eskalacije potencijalnog sukoba. Njoj je izrečena mjera zabrane prilaska oštećenom i strankama je onemogućena buduća komunikacija i pristup. I u tom smislu je to policijski završeno – rekao je Rebić gostujući na Prvoj.

Podsjetimo, pjevačica Ljupka Stević šokirala je region kada je prošle nedjelje u naletu ljubomore uništila dva automobila u vlasništu generala policije Dragiše Simića, sa kojim je kako tvrdi bila u ljubavi 10 godina.

Ona je nakon toga za medije ispričala da ga je uhvatila u prevari i da ga je nakon toga i nokautirala.