Sport

Džajić: Vjerujem u plasman u Ligu šampiona

Počasni predsjednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić u razgovoru za Sportski žurnal istakao je da vjeruje da će njegov tim izboriti plasman u Ligu šampiona.

Džajić: Vjerujem u plasman u Ligu šampiona
FOTO: A. DIMITRIJEVIĆ/RAS SRBIJA

Džajiću je zasmetalo što se stvara veliki pritisak na ekipu.

-Slažem se da je ovo velika utakmica, ali bilo je i biće ih još ovde! Ne bi trebalo da se sve pretvori u nenormalan pritisak. Znam koliko je ulaznica moglo da se proda, da je potraživanje višestruko prebacilo kapacitet, ali to nije nikakva novost. Zvezda je veliki klub, ima navijački potencijal i uvijek je mogla da napuni stadion. -istakao je Džajić za Žurnal.

Odgledao je Džajić uživo utakmicu u Bernu.

-Rezultat iz Berna je super. Rekao sam i pred prvu utakmicu da će se rješavati u revanšu. Imali su teren koji im odgovara, ne vjerujem da će na našem stadionu imati toliko kornera i skraćenih udaraca. Važno je da nemaju priliku za toliko centaršuteva. Imaju nezgodnu brzinu u napadu, ali može i naša ekipa da napravi problem njihovoj odbrani, videćemo kako će da se snađu pred krcatim tribinama-dodao je Džajić

Počasni predsjednik je pružio podršku ekipi

-Jang Bojs ima tim za respekt, ali nije ime da te preplaši. Nije to Liverpul! Švajcarski fudbal napreduje, to je činjenica, međutim, nema razloga za strah. Objektivno, Zvezda je u ove tri sezone postigla više nego što se očekivalo. Napreduje, igra konstantno u Evropi, sve su to razlozi za zadovoljstvo. Nikada se ne bi trebalo zadovoljavati i znam kako se razmišlja u ovako velikom klubu-zaključio je Džajić.