Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

DŽEK LONDON INSPIRACIJA ZA HOLIVUD Objavljen prvi trejler filma “Zov divljine” (VIDEO)

Kultura
Autor:

Foto: 20th Century Fox/YouTube

Studio 20th Century Fox objavio je prvi trejler za film “Zov divljine” (The Call of the Wild) koji predstavlja najnoviju holivudsku ekranizaciju čuvenog istoimenog romana pisca Džeka Londona, saopštili su iz distributerske kuće MegaComFilm.

Od reditelja hvaljenog filma “Kako da dresirate svog zmaja” Krisa Sandersa 20. februara u bioskope stiže kultna priča “Zov divljine” o psu i čovjeku koji se, u vremenima Zlatne groznice s kraja 19. vijeka, sreću i zbližavaju u Jukonu u Kanadi.

Nakon što je glavna uloga 1935. povjerena tadašnjoj holivudskoj zvijezdi Klarku Gejblu, a nakon toga 2009. manje poznatom glumcu Kristoferu Dempsiju, u najnovijoj verziji filma “Zov divljine” u ulozi Džona Torntona, čovjeka s velikim iskustvom u traganju za zlatom, naći će se Harison Ford, jedan od omiljenih holivudskih glumaca.

Bak je pas velikog srca čiji se, do skoro savršeni život, okreće naglavačke. Odjednom ga sele iz svog doma u Kaliforniji i odvode u egzotične divljine Aljaske u vremenima pomame tragača za blagom.

“Zov divljine” koristi vrhunske vizuelne efekte i tehnologiju animacije kako bi životinje u filmu učinile potpuno realističnim i emocionalno autentičnim likovima.

Osim zvijezde sage “Ratovi zvijezda” Harisona Forda, u ostalim ulogama našli su se Karen Gilan, Bredli Vitford, Den Stivens, popularni francuski glumac Omar Si i drugi.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO