Zabava

DŽEKOVI I STIPSE NA ESTRADI Džej je za života dijelio i šakom i kapom, Ceca je isto široke ruke, a evo kome je zmija u džepu

Mnogi estradnjaci su puni para - neki kusur uzimaju do dinara, dok pojedini čašćavaju sve redom.

DŽEKOVI I STIPSE NA ESTRADI Džej je za života dijelio i šakom i kapom,  Ceca je isto široke ruke, a evo kome je zmija u džepu
FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Pjevači naše estrade puni su para, ali neki od njih su velike stipse i kusur uzimaju do posljednjeg dinara.

Baš to se priča za Lepu Brenu, za koju kažu da “ima zmiju u džepu”.

Kažu da je jednom porodicu povela na odmor na Maldive, ali da je svako od njih platio svoj dio. Govore i to da ona navodno večeru plati petsto evra, a ostavi samo pola evra bakšiša, piše Informer.

FOTO: MILAN ILIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: MILAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Takođe, jedna djevojka je svjedočila i da je bila u frizerskom salonu i očima gledala kako je Brena navodno uzela kusur do posljednjeg dinara.

Ako je suditi po riječima Lepog Miće, u istu kategoriju spada i Miloš Bojanić.

FOTO: RAS/RAS SRBIJA
FOTO: RAS/RAS SRBIJA

– Bio sam sa prijateljima gost kod njega u Baošićima. Sjećam se da su tu bili i Viki Miljković i njen muž Dragan Tašković Taške. Miloš je otišao da roni, vratio se tek poslije nekoliko sati, dok smo mi sjedeli s njegovom ženom Brankom. Kaže mi drugar: “Sad će sigurno da donese svježu ribu, pršutu, sir…” A on nas je poslužio pilećim paprikašem na 40 stepeni! Sjećam se njegove rečenice tada: “Nema ništa bolje od kašike!” – kazao je pjevač 2019. godine.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: RAJKO RISTIĆ/RAS SRBIJA

S druge strane, najveći džek bio je Džej Ramadanovski i ne postoji osoba sa estrade koja može da tvrdi drugačije.

FOTO: RAJKO RISTIĆ / RAS SRBIJA
FOTO: RAJKO RISTIĆ / RAS SRBIJA

U istu kategoriju spada i Ceca Ražnatović, koja kolegama ustupa svoj muzički studio da bez ikakve nadoknade snimaju pjesme.

Prihvati notifikacije