Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“E NJU ĆU DA OŽENIM” Kako je jedan od najpopularnijih glumaca UPOZNAO ŽENU života

Zabava
Autor:

FOTO: EMIL ČONKIĆ / RAS SRBIJA

Jedan od naših najpopularnijih glumaca ikada, Danilo Bata Lazović, proslavio se brojnim ulogama o kojima se i dan danas priča.

Glumac rođen u Brodarevu, preminuo je 2006. u 54. godini života. Diplomirao je na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu 1974. i iste godine dobio ulogu u seriji “Otpisani”. Bio je član Narodnog pozorišta, ali je igrao i u drugim pozorištima, poput Ateljea 212 i Zvezdare teatra.

Imao je veoma uspješnu karijeru, ali i privatni život, budući da je vodio računa da porodicu ne izlaže javnosti. Dok se on često pojavljivao na događajima, njegova supruga koju je volio cijeli život – Branka, gotovo nikada nije. Ona je imala presudnu ulogu u njegovom životu, a upoznali su se tokom posjete planini Zlatar, gdje je on učestvovao na radničkim igrama u organizaciji FAP.

Tada su na ovu planinu sa Cetinja došli i članovi kulturno-umjetničkog društva iz ovog kraja. Kada je iz autobusa izlazila lijepa Cetinjanka Branka Milošević, Danilo je šaleći se sa svojim drugarima prokomentarisao: E nju ću da oženim! Naravno, sve je rekao kroz šalu, ali početkom osamdesetih godina je to i učinio.

Branka i Danilo imali su skladan brak i dobili četvoro dece – Milenu, Jelenu, Vuka i Miloša.

Jednu od retkih fotografija Branke objavila je Danilova koleginica Milica Milša.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO