Zabava

Elma progovorila o velikoj porodičnoj tragediji "Samo razmišljam kako da se izvučem iz svega"

Popularna pjevačica Elma Sinanović pričala je o svom pokojnom suprugu Smailu Sinanoviću Magiju.

Elma progovorila o velikoj porodičnoj tragediji "Samo razmišljam kako da se izvučem iz svega"
FOTO: M. ILIĆ/RINGIER

Pjevačica ne krije tugu zbog porodične tragedije, ali, kako kaže, sa njom se uspješno izborila.

– To je teško, kad se sjetim, i dalje mi nije dobro. Vjerujem u Boga i u višu silu, prihvatila sam to, ja sam jaka. Kad me zadese loše stvari, samo razmišljam kako da se izvučem iz toga, onda kad se sve završi ja se isplačem. Oslobodim se neke negativne emocije. Čovjek treba da bude jak, da prihvati sve kao da je moralo tako da bude. Rođeni smo pomalo i patimo i budemo srećni, sve je to život. Ja kažem: desio mi se život, najbitnije je, kad se dešavaju loše stvari, da ostaneš dostojanstven, kad te najviše napadaju, ogovaraju, izmišljaju, najbitnije je da ostaneš dobar i okej, da se ne spustiš na nivo da budeš kao oni. Sve to prođe. Prihvatila sam, dok ne prihvatiš, nerviraš se, sikiraš. Negdje sam pročitala da se do 40. godine sređuje i neguje, a poslije 40. se vidi kakva je ona iznutra i ko si ustvari. Uvijek mogu da izbrojim prijatelje na prste jedne šake, imam prijatelje 30 godina, oni su tu gde jesu, ostali smo vjerni jedni drugima, nema ih puno na estradi, to su prijateljstva iz škole – ispričala je Elma.

Pjevačica je govorila i o kćerki Huliji, koja ima veliki talenat za muziku, ali da nema previše interesovanja za taj posao.

Pročitajte još

– Nju drži sve dva dana, ona je pretalentovana, ali vidjećemo. Ima mušku energiju, ona je totalni opozit meni, ona je 10. Ima tu energiju – navela je ona.

Ona je potom otkrila da je odlična kuvarica, ali da ne kuva.

– Ja znam da kuvam, ali ne kuvam. Moja Hulija kuva odlično, ja od njenog sedmog razreda ne smijem da uđem u kuhinju. Kad god nisam tu, ona uzme i sprema nešto. Ona je takav talenat za sve što radi, bila bi sjajna kuvarica, njena hrana je puna ljubavi – istakla je pjevačica za Premijeru, vikend specijal.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije